Fingertip Grip Mouse Tavsiyesi

tembelterazi

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşalar merhaba. Tutuşum genel olarak fingertip fakat bazen de biraz claw gibi oluyor. Genelde elimi mousepade yaslarım ve fareyi parmaklarımla hareket ettiririm. SS Qck mousepad kullanıyorum. El ölçüm de 18,5 cm yani orta büyüklükte.

Daha dün Rival 300'ümü kullanmaya başladım fakat pek bana göre değilmiş sanırım, biraz büyük geldi ve tutuş açısından pek rahat edemedim, o yüzden Rival'ı satacağım. Biraz kör alım yapmıştım zaten. Siz anlattığım şeylere göre hangi mouseları tavsiye edersiniz? Amazon'dan alacağım zaten. Şu anda indirimde şu mouselar var.

Mionix Avior 7000 ve CM Xornet II. Bunlar uygun olur mu, sizin tavsiyeleriniz neler olur? Yardımcı olursanız sevinirim.

Razer Abyssus 2014 kullanıyorum bro fingertip,claw çok rahat oluyor. Tavsiye ederim
Hocam Razer konusunda gerçekten kuşkuluyum açıkçası pek yanaşmayı da düşünmüyorum. Dediğiniz mouseu da önceden az çok araştırmıştım çok olumsuz yorum var, sıkıntı yaşayan var. Ayrıca butonu da yok ki ya :(

UP!

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı