Nike eşofman altı 3 bin TL'ye alınır mı?

Linkteki eşofman altını almayı düşünüyorum. Sizce bu paraya daha uygun ve ömürlük başka eşofman altları var mıdır? Varsa hangileridir?
Kışlık olarak alacağım.

Kilon fazlaysa önermiyorum, tüylenme sorunu aşırı yaygın sorun yaşayan tanıdığım çok. M-L beden giyiyorsan al geç güzel ürün fakat öyle karda kışta giyilecek tarzdan değil. Ayazı bir nebze engeller. 5-6 dereceye kadar sıcak tutabilir.

Kilon fazlaysa önermiyorum, tüylenme sorunu aşırı yaygın sorun yaşayan tanıdığım çok. M-L beden giyiyorsan al geç güzel ürün fakat öyle karda kışta giyilecek tarzdan değil. Ayazı bir nebze engeller. 5-6 dereceye kadar sıcak tutabilir.
Normalde S beden giyiyorum fakat bu sezon baya bol XS anca oldu. Yaşadığım şehirde kışları soğuk değil, kar bile yağmıyor. Yine önerir misin, başka önerin var mı ?

Normalde S beden giyiyorum fakat bu sezon bayağı bol XS anca oldu. Yaşadığım şehirde kışları soğuk değil, kar bile yağmıyor. Yine önerir misin, başka önerin var mı?

Nike değil de Bershka gibi yerleri öneririm onların kumaşları daha iyi geliyor bana, giyim tarzına göre olanı seç. Tech giyerdim geçen sene, uzun ömürlü olmadığı için Bershka zara tarafından giyiniyorum 8-9 derecede vesaire üşütmüyor eşofmanları.

Nike değil de Bershka gibi yerleri öneririm onların kumaşları daha iyi geliyor bana, giyim tarzına göre olanı seç. Tech giyerdim geçen sene, uzun ömürlü olmadığı için Bershka zara tarafından giyiniyorum 8-9 derecede vesaire üşütmüyor eşofmanları.
Link atabilir misin ?

Link atabilir misin?

Air force vb. şeyler giyiyorsan attığın da uygun attıklarım da. Dediğim gibi giyim tarzına göre olanı seç. Nike iyidir fakat eski kalitesi yok, 1 sezon falan giyebiliyorum sonra çöp oluyor.

Linkteki eşofman altını almayı düşünüyorum. Sizce bu paraya daha uygun ve ömürlük başka eşofman altları var mıdır? Varsa hangileridir?
Kışlık olarak alacağım.

Decathlon ve under armour markalarina göz atmak isteyebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı