Fingertip mouse önerisi

huseyinefeyav1

Hectopat
Yeni mouse almayı düşünüyorum ama şu anki mouse piyasası hakkında neredeyse hiçbir şey bilmiyorum. Çok küçük olmayan performansı iyi sorun çıkartmayacak mouse önerileriniz varsa yardımcı olursanız sevinirim. Tercihim daha çok 2 makro tuşlu farelerden yana, ve fiyat çok uçuk olmadıkça bütçe ile ilgili sorunum yok.

8K Hz ve dongle icinden cikiyor. 2500TL'ye daha iyisini bulamazsiniz.

8K Hz ve dongle icinden cikiyor. 2500TL'ye daha iyisini bulamazsiniz.
Hiç kablosuz kullanmadım daha önce, çok anlaşılabilir bir fark oluyor mu hissiyatta?

Hem kablolu hem kablosuz kullanilabiliyor zaten. Cok fark olmaz ozellikle fazla rekabetci bir oyuncu degilseniz. Fark olursa da kabloyla kullanirsiniz oyunlarda.
Attığınız mouse ile bu mouseun farkları nedir, sadece sensör farkı mı yoksa genel işlev olarak bu daha mı iyi?

Attığınız mouse ile bu farenin farkları nedir, sadece sensör farkı mı yoksa genel işlev olarak bu daha mı iyi?

Attiginiz mouse hakkinda cok bilgim yok hocam. Ozellik olarak yakin duruyorlar ama Hitscan da ekstradan dongle almanizda gerekir 8K Hz kullanmak icin.

Attiginiz mouse hakkinda cok bilgim yok hocam. Ozellik olarak yakin duruyorlar ama Hitscan da ekstradan dongle almanizda gerekir 8K Hz kullanmak icin.
Aynen öyleymiş gözümden kaçmış benim. Bu mouse hakkında bilginiz var mı? Fiyat farkından dolayı dikkatimi çekti ve ilk 1000 siparişin yanında dongle gönderiliyormuş.

Aynen öyleymiş gözümden kaçmış benim. Bu mouse hakkında bilginiz var mı? Fiyat farkından dolayı dikkatimi çekti ve ilk 1000 siparişin yanında dongle gönderiliyormuş.

O kampanya hala devam ediyorsa alınır bu mouse. Batarya ömrü çok daha fazla mad R'a göre hem de sensörü daha iyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı