Fingertip mouse önerisi

Bütçe
1000-1100
Biraz okudum bataryası az gidiyormuş Pro'su 500 R1 SE 250 yeter mi sizce.

Mouselarda batarya kapasitesine bakılmaz genelde. Eğer şarjı uzun gitsin diyorsan SE Plus alabilirsin. Ama arada sensör farkı var, kağıt üstünde böyle tabii oynarken hissedebileceğin bir şey değil.

Mouselarda batarya kapasitesine bakılmaz genelde. Eğer şarjı uzun gitsin diyorsan SE Plus alabilirsin. Ama arada sensör farkı var, kağıt üstünde böyle tabii oynarken hissedebileceğin bir şey değil.

SE plusa tıklıyorum fiyatı 1400 TL oluyor ama R1 yazıyor sitede bir yanlışlık mı var ben mi algılayamıyorum.

SE Plus kullanıyorum, günlük 6 7 saat kullanım ile 11 gün gidiyor bende. Tabii 2 ayda 2 kere taktığımda oldu, kullanısa göre değişiyor. Ama sensör farkına da bakman lazım, senin için hangisi daha önemli.

Süpermiş şu an bayağı rahatladım genellikle oyun ve AutoCAD kullanıyorum dediğim gibi Rival 3 kullanıyorum sensör olarak SE Plus da beni üzmez.

Orada öyle yazıyor sadece. Parolapara indir, 1000 TL'ye getirirsin.

İnternet sitesi var mı telefona mı indireyim o siteyi hiç duymadım da.

Süpermiş şu an bayağı rahatladım genellikle oyun ve AutoCAD kullanıyorum dediğim gibi Rival 3 kullanıyorum sensör olarak SE Plus da beni üzmez.

İnternet sitesi var mı telefona mı indireyim o siteyi hiç duymadım da.

Telefona indir, hesabını doğrula. Sonra sanal kart açıp parayı oraya atıp oradan satın alım yapacaksın. Bu arada 10 TL fazla at komisyon kesiyor sonra 🙂.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı