Blax4 Hectopat Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 703 Çözümler 1 Yer Ankara 17 Nisan 2025 #21 ubiiyy dedi: Telefona indir, hesabını doğrula. Sonra sanal kart açıp parayı oraya atıp oradan satın alım yapacaksın. Bu arada 10 TL fazla at komisyon kesiyor sonra . Genişletmek için tıkla... Hocam bir sıkıntı var kredi kartı ile alacağım. :/ Deiinzz dedi: Üzmez hocam, bende full rekabetçi oyunlar oynuyorum. Hissedeceğin veya performans arttıracak fark yok. Genişletmek için tıkla... Çok sağ olun hocam teşekkür ederim içim rahatladı.
ubiiyy dedi: Telefona indir, hesabını doğrula. Sonra sanal kart açıp parayı oraya atıp oradan satın alım yapacaksın. Bu arada 10 TL fazla at komisyon kesiyor sonra . Genişletmek için tıkla... Hocam bir sıkıntı var kredi kartı ile alacağım. :/ Deiinzz dedi: Üzmez hocam, bende full rekabetçi oyunlar oynuyorum. Hissedeceğin veya performans arttıracak fark yok. Genişletmek için tıkla... Çok sağ olun hocam teşekkür ederim içim rahatladı.
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.126 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2025 #22 Blax4 dedi: Hocam bir sıkıntı var kredi kartı ile alacağım. :/ Çok sağ olun hocam teşekkür ederim içim rahatladı. Genişletmek için tıkla... Tam bilmiyorum o konuları. Parolapara'ya para atamıyor musun yani?
Blax4 dedi: Hocam bir sıkıntı var kredi kartı ile alacağım. :/ Çok sağ olun hocam teşekkür ederim içim rahatladı. Genişletmek için tıkla... Tam bilmiyorum o konuları. Parolapara'ya para atamıyor musun yani?
Blax4 Hectopat Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 703 Çözümler 1 Yer Ankara 17 Nisan 2025 #23 ubiiyy dedi: Tam bilmiyorum o konuları. Parolapara'ya para atamıyor musun yani? Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam.
ubiiyy dedi: Tam bilmiyorum o konuları. Parolapara'ya para atamıyor musun yani? Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam.
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.126 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2025 #24 Blax4 dedi: Maalesef hocam. Genişletmek için tıkla... O zaman yapacak bir şey yok maalesef.
Blax4 Hectopat Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 703 Çözümler 1 Yer Ankara 17 Nisan 2025 #25 ubiiyy dedi: O zaman yapacak bir şey yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Her şey için sağ olun hocam.
ubiiyy dedi: O zaman yapacak bir şey yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Her şey için sağ olun hocam.