Fingertip tutuş için 2.000 TL'ye kadar mouse önerisi

Bütçe
2000

Bilal Uysal

Hectopat
Merhaba, iyi sosyaller. 2000TL'ye fingertip tutuş, Wireless mouse arıyorum. Şu anki farem Rival 3 çok memnunum, bunun Wireless versiyonunu almayı düşünüyordum fakat kimse önermiyor. Yardımcı olabilecek var mı?

Merhaba, iyi sosyaller. 2000TL'ye fingertip tutuş, Wireless mouse arıyorum. Şu anki farem Rival 3 çok memnunum, bunun Wireless versiyonunu almayı düşünüyordum fakat kimse önermiyor. Yardımcı olabilecek var mı?

Butce yetermi?

Bütçe yeter mi?

Arttırabilirim hocam. Merak ettiğim bir şey var; bu markalara ben pek hakim değilim, SteelSeries yerine neden bunları öneriyorlar?

Arttırabilirim hocam. Merak ettiğim bir şey var; bu markalara ben pek hakim değilim, SteelSeries yerine neden bunları öneriyorlar?

Cunku o tarz markalarda urunden cok logoya para veriyorsunuz. Parasini hak etmiyorlar artik. Logitech'te SteelSeries'te Razer'da. Klavye ve farede bu markalarin devri bitti denebilir.

Marka algısı. En kolayından ekran kartlarına bakabilirsiniz. Aynı ekran kartını sırf X markası diye olması gerekenden daha pahalıya satıyorlar mesela.

Anladım hocam. Popülariteyi aldılar arkalarına nasılsa alırlar diye çok önem vermiyorlar sanırım. MCHOSE L7 alacağım sanırım.

M3s Max daha iyi bir fare ama L7 de asla uzmez. Tek avantaji yannda 8K Hz dongle ile geliyor ve mcu olarak daha guclu ama daha verimsiz. Malzeme kalitesi ve sensor olarak m3s Max daha iyi. 8k hz ve 4k hz de kullanmanizi onermiyoruz zaten 2k hz bile oldukca fazla gunumuz icin. Yerinizde olsam m3s max alip gecerdim.

M3s Max daha iyi bir fare ama L7 de asla uzmez. Tek avantaji yannda 8K Hz dongle ile geliyor ve mcu olarak daha guclu ama daha verimsiz. Malzeme kalitesi ve sensor olarak m3s Max daha iyi. 8K Hz ve 4K Hz de kullanmanizi onermiyoruz zaten 2K Hz bile oldukca fazla gunumuz icin. Yerinizde olsam m3s Max alip gecerdim.

Gaming.Gen.TR indirimini kullanınca L7 2kya geliyor. Buna rağmen hala m3s Max diyorsanız onu alabilirim. Benim için önemli olan performans.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı