alisdfsdfs
Hectopat
2000 TL bandında fingertip mouse arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Şu anki farem Rampage Drop m3. Onun hakkında da yorum yaparsanız iyi olur.
Helios cok cok guzel bir mouse, genel olarak kalitesi zaten en üst nokta da, hicbir gicirdama vesaire yok, fabrikadan hatalı gelmezse hicbir kuskunuz olmasin. - olarak bir tek skatezleri kötü, onun disinda bu paraya ve biraz daha ustune daha iyisini bir yerde bulmanız zor, Helios oneririm.![]()
Fantech Helios II XD3V3 1K Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
İçerik olarak hiçte fena olmayan bir mouse fakat ergonomisi bana göre değil.Glorious Model O hakkında ne düşünüyorsunuz? Dün aldım.
Bu gün geldi mouse şu anlık bir sıkıntı yok, 1 saat Fortnite oynarım elime oturur diye düşünüyorum.İçerik olarak hiçte fena olmayan bir mouse fakat ergonomisi bana göre değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.