Fingertip tutuş için küçük ve hafif mouse önerisi

• Konuyu başlatan kydRa
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 21
  • Görüntüleme 5.452

kydRa

Hectopat
Daha fazla  
Fingertip tutuşa sahibim. G300S kullanıyorum fakat sol tuş bozulmak üzere. Mouse uzunluğu 120'yi geçmeyecek, ağırlığı da 80-90 gr arası bir mouse arıyorum. Harpoon'un ağırlığı 85 gr iyi fakat uzunluk ölçüsünü bulamadım. Önerebileceğiniz mouse var mı? Cooler Master S, HyperX Pulsefire Core, Harpoon gibi mouselar bana uyuyor ama deneme fırsatım olmadığı için bi türlü alamıyorum. Bu arada neden hafif olması önemli, bundan önce Razer Taipan kullanmıştım ve ağırlığı yüzünden rahat kullanamıyordum. Ki o mouse da çok ağır bi mouse değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Corsair Harpoon kullanıyorum son derece hafif, en uzun noktasında 12 santimetreye yakın.

PicsArt_11-01-01.53.56.jpg

Corsair Harpoon kullanıyorum son derece hafif, en uzun noktasında 12 santimetreye yakın.

Eki Görüntüle 340929
Peki g300s kullandın mı. ikisi arasında nasıl bi fark var.
Zowie mouselara göz atabilirsiniz. Logitech G502 de önerebilirdim ama ağır mouse biraz.
zowie lerin uzunluğu biraz kafamı karıştırıyor açıkcası. gerçi tekrar baktım o da 12 cm. Ben ss rival110 almıştım bi ara. o da 12 cm yazıyor ama nedense bana uzun gelmişti. alışamadım abime vermiştim.

Son düzenleme:
Peki g300s kullandın mı. ikisi arasında nasıl bi fark var.

zowie lerin uzunluğu biraz kafamı karıştırıyor açıkcası. gerçi tekrar baktım o da 12 cm. Ben ss rival110 almıştım bi ara. o da 12 cm yazıyor ama nedense bana uzun gelmişti. alışamadım abime vermiştim.

EC2-A ve EC2-B modellerine de bakar mısınız. Onlar daha ufaktı diye hatırlıyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı