Finlandiya’dan kareler

Makaleler
11
Merhabalar! Heyecanımı forumla beraber paylaşmak istedim ve hayallerimin ülkesi olan Finlandiya’da çektiğim fotoğrafları aşağıya
bırakıyorum.

EF8D46B0-040F-4B1B-B860-D1695D22BC5E.jpeg

4B96F0EA-CA41-4DCA-ABD3-57E7853EEA2D.jpeg

IMG_7574.jpeg

IMG_7569.jpeg

IMG_7557.jpeg

696CE0C8-8DA3-4583-B41D-54366E469DAA.jpeg

IMG_7486.jpeg

A95D9CFC-3DE6-4B0F-8BDF-386321203DB2.jpeg

DCAD502E-90F0-4051-8CBD-09C8088B723E.jpeg

IMG_7449.jpeg

Kıskanmadım değil :)

Beyaz Zambaklar Ulkesi iste, biz de boyle olabilirdik...

O kadar inanılmaz bir ülke ki… Efsane demek çok az kalır. İnsan hakları desen babası Finlandiya resmen, bir çok LGBT temalı şey gördüm ve insanları bu denli özgür bırakmaları çok hoşuma gitti. İnsanları inanılmaz iyi ve yardımseverler, bir kere bile sıkılmadım.

İstanbula dönmek zorunda kalacağım gün gerçekten çok ağır bir depresyona gireceğim. Biz de finlandiya gibi ne yokluklardan çıktık sayın Atatürk’ümüz sayesinde ama şuanki durum belli, biz bunu başaramadık.

O kadar inanılmaz bir ülke ki… Efsane demek çok az kalır. İnsan hakları desen babası Finlandiya resmen, bir çok LGBT temalı şey gördüm ve insanları bu denli özgür bırakmaları çok hoşuma gitti. İnsanları inanılmaz iyi ve yardımseverler, bir kere bile sıkılmadım.

İstanbula dönmek zorunda kalacağım gün gerçekten çok ağır bir depresyona gireceğim. Biz de finlandiya gibi ne yokluklardan çıktık sayın Atatürk’ümüz sayesinde ama şuanki durum belli, biz bunu başaramadık.
Gezmek için mi gittiniz ?

Çok güzel memleket gerçekten hocam tebrikler. Kamera neydi bu arada?

iPhone 14 Pro Max.
İnşallah bir gün gitmek nasip olur.

İnanılmaz bir ülke kendisi.
Kıskanmadım değil :)

Kıskanılmayacak gibi mi hocam… Yemin ediyorum bu adamların evsiz dilencisi bile bizim ülkenin yaşlı insanlarından daha medeni ve lüks. Birde ailemiz dışarı çıkmadığımızdan şikayet ederler, finlandiyalı olsam tüm gününü dışarıda geçirirdim. Türkiye’de sürdürülebilir, ilgi çekici bir şey yok ki arkadaşlarla?

Özellikle 9-10 kişilik öğrencilerin aynı renkte bol pantolon giymelerini seviyorum. Yeşil, mor, mavi ve turuncu falan gruptan gruba değişiyor.

Gezmek için mi gittiniz ?

Evet, keşke yaşamak olsaydı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı