İklim güzel gözüküyor. O ilk başta akla gelen sürekli karlı kareler gibi değil. Ama yine de soğuk sanki hocam kimisi mont giymiş kimisi t-shirt. Acaba fotoğraflar farklı mevsimlerde mi çekildi?

İklim güzel gözüküyor. O ilk başta akla gelen sürekli karlı kareler gibi değil. Ama yine de soğuk sanki hocam kimisi mont giymiş kimisi t-shirt. Acaba fotoğraflar farklı mevsimlerde mi çekildi?
Çok güzel hocam turistik gezi mi yoksa orada mı yaşıyorsunuz?
Hangi şehirlerine gitmiştiniz? 2021 senesinde Helsinki, Rovaniemi, Lahti, Porvoo, Savonlinna ve Lappenranta'ya gitmiştim mest olmuştum.
Hangi şehirlerine gitmiştiniz? 2021 senesinde Helsinki, Rovaniemi, Lahti, Porvoo, Savonlinna ve Lappenranta'ya gitmiştim mest olmuştum.
İlk gittiğimde, insanları çok minimalist bulmuştum ve çok hoşuma gitmişti. Umarım gezdiğiniz yerlerden memnun kalmışsınızdır ve beklentilerinizi karşılamıştır hocam.Helsinki’yi sömürdük gibi bir şey. Ben çok bilinen yerler dışında buradaki insanların asıl yaşadığı yerleri görmeyi daha çok seviyorum. Helsinki’nin turistik kısmından biraz uzak durduk yani.
Başka şehire gitmedim.
İlk gittiğimde, insanları çok minimalist bulmuştum ve çok hoşuma gitmişti. Umarım gezdiğiniz yerlerden memnun kalmışsınızdır ve beklentilerinizi karşılamıştır hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.