Fırat Üniversitesi yapay zekâ mühendisliği 74 binden kapatmış

Makaleler
13
Merhaba. 195 binde olan bir genç olarak bu bölümün bana gelmesini zaten beklemiyordum ancak Fırat yazılımın dahi ilk senesinde 300 binden kapatıp geçen sene de 90 binden kapatmasını düşününce bu sene en iyi ihtimal 120 bin civarından kapatmasını bekliyordum. Şu an şoktayım gerçekten. Giren arkadaşlara başarılar. Ben de elektrik elektronik mühendisliğini kazandım. Dilerim herkes için hayırlısı olur.

IMG-20230821-WA0002.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba @Salih METİN. Öncelikle hayırlı olsun. Fırat Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği nasıl gidiyor?

Merhaba @Slippin Jimmy0. Öncelikle hayırlı olsun. Ege Üniversitesi Coğrafya bölümü nasıl gidiyor?
Hocam öncelikle üniversitenin eğitiminin ve kampüsünün iyi olduğunu söylemem gerek. Ancak şehir küçük olduğundan sosyal imkânlar kısıtlı.

Bölümde ilerledikçe kendimin bu bölüme pek uygun olmadığını fark ettim. Sene sonu sınava girip ingilizce öğretmenliği istiyorum.

Bizim bölümün özellikle elektrik mühendisliği kısmı çok iyi. Buradan donanımlı şekilde mezun olursunuz. Sonrası size kalmış.

Hocam öncelikle üniversitenin eğitiminin ve kampüsünün iyi olduğunu söylemem gerek ancak şehir küçük olduğundan sosyal imkânlar kısıtlı.

Bölümde ilerledikçe kendimin bu bölüme pek uygun olmadığını fark ettim. Sene sonu sınava girip İngilizce Öğretmenliği istiyorum.

Bizim bölümün özellikle Elektrik Mühendisliği kısmı çok iyi. Buradan donanımlı şekilde mezun olursunuz. Sonrası size kalmış.
Bilgi ve görüşünüz için teşekkürler. Üniversite sınavında şimdiden başarılar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı