Gu Yue Fang Yuan
Centipat
Daha fazla
Depremden önceden bahsediyorum deprem sonrası hakkında bilgim yok. Fırat Üniversitesi şehrin neredeyse merkez konumunda o yüzden çarşı diyebileceğimiz yere gazi caddesi derler (her Anadolu şehrinde olduğu gibi bir cadde üzeri en aktif bölgesi) yürüme mesafesinde. En büyük erkek KYK yurdu Ahmet kabaklı KYK adında 4 kişilik oda tuvalet banyo oda içinde 2000-3000 kişi kapasitesi var. Kalabalık yurtlarda olduğu gibi yemekleri var olmak için vardır herkes kötü der beklentine göre değişir konum olarak çayda çıra denen yerde benim zamanımda etrafında sadece TOKİ'ler vardı Allah'ın dağındaydı kısaca. Ömer bilginoğlu KYK vardı 500 kişi falan var şehrin yeni gelişen AVM'ye yakın bölgesinde daha güzel konumu ve imkanları var a b blok var biri iyi biri kötüydü. Bu iki yurtta da kaldım Ömer bilginoğlunun iyi olan bloğuna düşersen 4 kişilk ve 3 kişilik odalr vardı çalışma masası kısmı oda içinde ayrı yatak kısmı ayrı tuvalet banyo içinde yemekleri kapasite küçük olduğu için çok daha güzeldi. Ulaşım konusunda iki yurtta da sıkıntı yaşanmaz. 15-20 dk içinde kampüstesin. Dolmuşlar Elazığ'da oldukça yaygın.
Bölüm konusunda yorum yapamam. Mühendislik ve teknoloji fakültesi ayrı avantaj ve dezavantajlarını kendiniz araştırırsınız. Mühendislik anlamında TR de ön sıralarda olmasının nedeni öğretim görevlileriyle alakalı onların akademik basına tez vsler fazla olması dolayısıyla. Mühendislik özelinde Türkiye de ki öncü şirketlerle staj iş yeri protokolleri vardır o anlamda iyidir.
Merhaba peki Elazığ Fırat KYK hakkında bir bilgin var mı orası nasıl.