FireCuda 120 2 TB Nasıldır?

Daha fazla  
İyi akşamlar. 2 TB'lik SATA SSD bakıyorum bir süredir. 870 EVO çok tavsiye ediliyor ama bir de FireCuda 120 çok dikkatimi çekiyor. Samsung'un iki katından fazla yazma ömrü garantisi var. Rastgele yazma hızları da daha iyi. En iyi SATA SSD FireCuda 120 mi acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi akşamlar. 2 TB'lik SATA SSD bakıyorum bir süredir. 870 EVO çok tavsiye ediliyor ama bir de FireCuda 120 çok dikkatimi çekiyor. Samsung'un iki katından fazla yazma ömrü garantisi var. Rastgele yazma hızları da daha iyi. En iyi SATA SSD FireCuda 120 mi acaba?

İyi akşamlar. Ben her ne kadar sorun yaşamamış olsam da hdd'si hiç önerilmeyen seagate'in ssd'sinin de önerileceğini sanmıyorum. Rastgele yazma hızlarına bakmadım tabi ama hiç bulaşmazdım seagate'e.

Edit: Epey sallamamış, benim gözlerim yorulmuş :). Pardon epey.

Son düzenleme:
İyi akşamlar. Epey sallamış, seagate'in sitesinde 1170tb görünüyor tbw'si(kılavuz pdf'sinde). Ben her ne kadar sorun yaşamamış olsam da hdd'si hiç önerilmeyen seagate'in ssd'sinin de önerileceğini sanmıyorum. Rastgele yazma hızlarına bakmadım tabi ama hiç bulaşmazdım seagate'e.
Ben de bu fiyata almam açıkçası ama sanırım veriler doğru.

2 TB olan model için 2800 TB yazıyor garantisine. Bana nedense çok güven veriyor bu marka. Ben de HDD'sinde sorun yaşamadım ama HDD konusunda hiçbir markaya tam güvenemiyorum. SSD konusunda ama Firecuda olanlar beni çok çekiyor :D Fiyatı 3000 civarı olsa alırdım ama 5 bin de verilmez.

Ben de bu fiyata almam açıkçası ama sanırım veriler doğru.

2 TB olan model için 2800 TB yazıyor garantisine. Bana nedense çok güven veriyor bu marka. Ben de HDD'sinde sorun yaşamadım ama HDD konusunda hiçbir markaya tam güvenemiyorum. SSD konusunda ama Firecuda olanlar beni çok çekiyor :D Fiyatı 3000 civarı olsa alırdım ama 5 bin de verilmez.
Çok pardon, ben barracudaya bakmışım da haberim yokmuş :). Ama yine de dediğiniz gibi o fiyat verilmez ve neredeyse 4tb'lık evo alınır o fiyata. Tamam firecuda çok fark atmış tbw'de ama samsung yine 2. sıradadır sanırsam ve oldukça fazla tbw'si var.

Çok pardon, ben barracudaya bakmışım da haberim yokmuş :). Ama yine de dediğiniz gibi o fiyat verilmez ve neredeyse 4tb'lık evo alınır o fiyata. Tamam firecuda çok fark atmış tbw'de ama samsung yine 2. sıradadır sanırsam ve oldukça fazla tbw'si var.
Evet, takipteyim işte en fazla 3000'e 2 TB kaliteli Sata SSD yakalamaya çalışıyorum :D

Evet, takipteyim işte en fazla 3000'e 2 TB kaliteli Sata SSD yakalamaya çalışıyorum :D
Samsung neden düşünmüyorsunuz? Seagate hayranıysanız bir şey diyemem, ben de evo hayranıyım :). Hatta hafıza kartlarım da hep samsung ve hala bozulan yok. Ben olsam 2.el bile bulsam alırdım bir samsung ssd. Benim 1tb'lık 860 evo da 2.el.

Samsung neden düşünmüyorsunuz? Seagate hayranıysanız bir şey diyemem, ben de evo hayranıyım :). Hatta hafıza kartlarım da hep samsung ve hala bozulan yok. Ben olsam 2.el bile bulsam alırdım bir samsung ssd. Benim 1tb'lık 860 evo da 2.el.
Samsung'u da çok severim. Hatta şu an Windows'un kurulu olduğu SSD de Samsung. Samsung kullandım hep SSD olarak. 870 Evo Amazon'da 3400 civarındaydı 2 TB modeli. Fiyatının 3000 altına inmesini istiyordum. Bu zamlarda pek mümkün değil evet ama nerdeyse 980 Pro parası vermek de istemiyorum. M2'ler ucuzladı, Sata'lar ucuzlamadı. Yine de belki yakalarım diye umut ediyorum uygun fiyata. Alamasam da aşırı önemli değil, sil yükle yaparım oyunları :D

İkinci el düşünmüyorum. İkinci elde peşin veriyorsun, ama sıfırda taksit imkânı var. Üstelik 12 ay taksit de olursa bu enflasyon ortamında ikinci el piyasasına göre kârda oluyoruz bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı