Firefox Anime Avatar Akımı

222744

Gigapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
5
Teknopat Sosyal'deki Firefox kullanıcıların fazlalığı sebebiyle bu tarikatı başlatma gereği duydum.
Yüce Firefox'u daha da üstlere beraber taşıyacağız! (Savaş çağrısı gibi oldu ama neyse.)
(Çizimler ve Dünya bana ait değil, ben dosyaları interneten bulup dünyayı renklendirdim sadece. Fakat güzel gözüküyor kabul edin :D)

1607511535381.png

Technopat Sosyal'deki Firefox kullanıcıların fazlalığı sebebiyle bu tarikatı başlatma gereği duydum.
Yüce Firefox'u daha da üstlere beraber taşıyacağız! (Savaş çağrısı gibi oldu ama neyse.)
(Çizimler ve dünya bana ait değil, ben dosyaları interneten bulup dünyayı renklendirdim sadece. Fakat güzel gözüküyor kabul edin :D)

Eki Görüntüle 771699

Farklı akım yapmak varken neden bu?

Irkçılıktan da çok nefret ettiğim tek bir şey var, animeler... Anime dışı bir akım ne zaman çıkacak diye beklemedeyim.
Anime izleyicisi değilim, sadece güzel gözüktüğü için yaptım.
Arkadaşlar size gelin zorla PP yapın diyen yok, böyle gereksiz mesaj yazacaksanız hiç gelmeyin zaten.
Farklı akım yapmak varken neden bu?
Canım Photoshop yapmak istedi ve karşıma bu çıktı :D.

Anime izleyicisi değilim, sadece güzel gözüktüğü için yaptım.
Arkadaşlar size gelin zorla PP yapın diyen yok, böyle gereksiz mesaj yazacaksanız hiç gelmeyin zaten.

Canım photoshop yapmak istedi ve karşıma bu çıktı :D.
Doğru göze hoş geliyor kimseye bir şey diyemem isteyen yapar istemeyen yapmaz haklısınız
Takıldığım konu neden hep anime akım oluyor ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı