- Makaleler
- 10
Irkçılıktan da çok nefret ettiğim tek bir şey var, animeler...
Bu akım fotoğrafı bana anime gibi gelmedi. Custom made sanırım.
Irkçılıktan da çok nefret ettiğim tek bir şey var, animeler...
Joker vereyim ağabeyime.Irkçılıktan da çok nefret ettiğim tek bir şey var, animeler... Anime dışı bir akım ne zaman çıkacak diye beklemedeyim.
Benim yazdığım yeter, bıktı, dolar konusundan fazla sıktı yazanlara.Doğru göze hoş geliyor kimseye bir şey diyemem isteyen yapar istemeyen yapmaz haklısınız
Takıldığım konu neden hep anime akım oluyor ?
Animeyi anımsatıyor. Sevemiyorum bir türlü. Eski bir arkadaşım yüzünden travma gibi bir şey oldu sanırım... Ya da biraz daha gerçekçi şeylere yönelimim olduğundandır, bilemeyeceğim.Bu akım fotoğrafı bana anime gibi gelmedi. Custom made sanırım.
Evet fan yapımı.Bu akım fotoğrafı bana anime gibi gelmedi. Custom made sanırım.
Olsun, bence Ryuko Matoi daha güzel.Sakurasou PFP Devrimi sonrası (Sakurasou profil fotoğrafı akımı) yapılanların hepsi hikaye.
Gerçi @Samotne Ciasteczka ertesi gün Devrim'e ihanet ederek PFP değiştirmişti.
Zalman N5 MF akımı vardı.Irkçılıktan da çok nefret ettiğim tek bir şey var, animeler... Anime dışı bir akım ne zaman çıkacak diye beklemedeyim.
Yahu, profil fotoğrafı değiştirsem olay oluyor. Diyorum ki Vito yapayım, güzel diyorsunuz. Sonra değiştiriyorum, değişiklik olsun diyorum. Güzel diyorsunuz, sonra berbat diyorsunuz. Ne yapayım?Sakurasou PFP Devrimi sonrası (Sakurasou profil fotoğrafı akımı) yapılanların hepsi hikaye.
Gerçi @Samotne Ciasteczka ertesi gün Devrim'e ihanet ederek PFP değiştirmişti.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.