Firefox fotoğraf açmakta sorun yaratıyor

Ne gibi sıkıntı oluyor? Hangi tarayıcı veya tarayıcıları kullanırken bu durum olmakta, sadece Firefox'a özgü mü?

Tarayıcı geçmişini temizleyin.
Birkaç defa format attım. Windosw 10 windows 7 arasında gidip geldim. Fotolar hemem açılmıyordu. Neden oluyor çözemedim. Kaldık ki ondan başka sorunlar da vardı. Ve ben de formatla uğraştım birkaç defa. Anlamıyorum , flash mı hatalı yoksa bendeki grafik kartı sürücülerinde mi sorun vardı. Şu an yok gibi. Ama bakalım ne olacak.

Tavsiyem opera kullanın.Sorunun çözümüne gelirsek tarayıcı geçmişini silin,herhangi bir eklenti vs.varsa kaldırmayı deneyin.

Tavsiyem opera kullanın.Sorunun çözümüne gelirsek tarayıcı geçmişini silin,herhangi bir eklenti vs.varsa kaldırmayı deneyin.
Tarayıcı geçmişini silin lafından nefret ediyorum. :) Ne diye herkes bunu söylüyor anlamam. Günümüzde birçok temizleyici program bile varken? Ccleaner ile zaten hep temizliyorum. Sorun onda değil bence. Ayeıca format attım. Eklenti vardı evet birkaç tane. Sıkıntı varken Firefox ya da diğerleri hepsinde aynıydı. Görüntülemede bir sorun var gibiydi. Örneğin facebook fotolarına bakarken bazen takılıp kalıyor ve siyah bir görüntü oluyordu foto kısmında.

CCleaner hep silmekten ise tarayıcının üzerinden silin geçmiş belirli bir süre bilgisayarda olsun tarayıcı da olsun fazla yer kaplayacağından dolayı düzgün çalışmama tarzı sorunlar yol açacağından silin denildiği düşünüyorum.Sorununuz diğer tarayıcılarda da var ise driverlarınızı güncellemeyi veya işletim sisteminizi tekrar temiz kurulum yapın derim.

CCleaner hep silmekten ise tarayıcının üzerinden silin geçmiş belirli bir süre bilgisayarda olsun tarayıcı da olsun fazla yer kaplayacağından dolayı düzgün çalışmama tarzı sorunlar yol açacağından silin denildiği düşünüyorum.Sorununuz diğer tarayıcılarda da var ise driverlarınızı güncellemeyi veya işletim sisteminizi tekrar temiz kurulum yapın derim.
Evet hatta çöp kutusunu boşaltırken bile açılan uyarı kutucuğu 3 saniye sonra geliyordu ekrana. Ben birkaç defa format attım şu an iyi gbi. Hatta diğer bir sorun devam ediyor picasa programındaki fotoları tıkladıktan sonra mause yuvarlağı ile uzaklaştırıp yakınlaştırırken görüntüde kırılmalar oluyor. Onu çözemedim ama windows 10'da olmuyor sadece windows 7 de oluyor bu.
Mesela şu sitede bu hatayı veriyor sürekli. Deli etti beni ya. İşaretlediğim yerde foto olması gerek ama hep o saçma simge oluyor. Neden oluyor bu?
Aynı şey Chorme'da da oluyor.

Dosya Ekleri

• Yeni Microsoft PowerPoint Sunusu.jpg
    Yeni Microsoft PowerPoint Sunusu.jpg
    21,4 KB · Görüntüleme: 39
  • Yeni Microsoft PowerPoint Sunusu.jpg
    Yeni Microsoft PowerPoint Sunusu.jpg
    21,4 KB · Görüntüleme: 39
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı