Ç Çekuman Hectopat Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 157 Çözümler 2 23 Ekim 2020 #1 Bugün Firefox'u kullanmaya başladım fakat bir sorun var. Diyelim Sosyal'e giriş yaptım, tarayıcıyı kapayıp açınca tekrar giriş yapmam gerekiyor. Bunun önüne nasıl geçebilirim?
Bugün Firefox'u kullanmaya başladım fakat bir sorun var. Diyelim Sosyal'e giriş yaptım, tarayıcıyı kapayıp açınca tekrar giriş yapmam gerekiyor. Bunun önüne nasıl geçebilirim?
RoCoKo Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 564 Çözümler 19 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Her Türlü İş Yapılır 23 Ekim 2020 #2 Çerezler aktif mi engelli mi? Artı 0 Eksi
M muzan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2016 Mesajlar 4.065 Makaleler 18 Çözümler 34 23 Ekim 2020 #3 "Beni hatırla" seçeneğini aktif ediyor musunuz? Artı 0 Eksi
RoCoKo Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 564 Çözümler 19 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Her Türlü İş Yapılır 23 Ekim 2020 #4 muzan dedi: "Beni hatırla" seçeneğini aktif ediyor musunuz? Eki Görüntüle 712740 Genişletmek için tıkla... Sadece Technopat demiyor, "diyelim" diyor. Artı 0 Eksi
muzan dedi: "Beni hatırla" seçeneğini aktif ediyor musunuz? Eki Görüntüle 712740 Genişletmek için tıkla... Sadece Technopat demiyor, "diyelim" diyor.
KS KS Ç Çekuman Hectopat Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 157 Çözümler 2 23 Ekim 2020 #5 RoCoKo dedi: Çerezler aktif mi engelli mi? Genişletmek için tıkla... Kapatınca sil demiştim ama bazılarına izin verdim. Yanlış anlamış olabilirim bu kısmı. muzan dedi: "Beni hatırla" seçeneğini aktif ediyor musunuz? Eki Görüntüle 712740 Genişletmek için tıkla... Evet, aktif ettim ama sıkıntı sadece Technopat'da değil. Artı 0 Eksi
RoCoKo dedi: Çerezler aktif mi engelli mi? Genişletmek için tıkla... Kapatınca sil demiştim ama bazılarına izin verdim. Yanlış anlamış olabilirim bu kısmı. muzan dedi: "Beni hatırla" seçeneğini aktif ediyor musunuz? Eki Görüntüle 712740 Genişletmek için tıkla... Evet, aktif ettim ama sıkıntı sadece Technopat'da değil.
RoCoKo Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 564 Çözümler 19 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Her Türlü İş Yapılır 23 Ekim 2020 #6 Silersen gitmesi normal tabi Aktif etmelisin. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS Ç Çekuman Hectopat Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 157 Çözümler 2 23 Ekim 2020 #7 RoCoKo dedi: Silersen gitmesi normal tabi Aktif etmelisin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, çok basit bir düşünce hatasına düşmüşüm. Artı 0 Eksi
RoCoKo dedi: Silersen gitmesi normal tabi Aktif etmelisin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, çok basit bir düşünce hatasına düşmüşüm.