Daha fazla
Babam kadar diyebilirim. Bide şu ram olmasa gönlümün efendisi .
Babam kadar diyebilirim. Bir de şu RAM olmasa gönlümün efendisi.
RAM sorunlarının çoğu Windows'ta oluyor. Şu ana kadar Linux'ta Firefox kullanıp RAM'den yakınan görmedim.
Hocam bende Linux tarafında Firefox tarayıcısının iyi olduğu biliyorum. Ama Windows'ta sömürge devleti gibi.
Vivaldi kullandım daha önce; bana da Chrome'den daha hızlı geldi, neden öyle bilmiyorum.Hayırlı olsun iyi seçim. Bana birazcık hantal gibi geldi ama gizlilik için feragat edilebilir bence. Vivaldi de bakabilirsiniz.
Techno3030'un ''Firefox ince ayarlar'' isimli bir rehberi vardı onu uygulamanızı tavsiye ederim.Vivaldi kullandım daha önce; bana da Chrome'den daha hızlı geldi. Neden öyle bilmiyorum.![]()
Vivaldi kullandım daha önce; bana da Chrome'den daha hızlı geldi, neden öyle bilmiyorum.![]()
Patlatılan veritabanı Sync servisine aitti, bu servisi kullanmayan kullanıcıların hiçbir verisi açığa çıkmamıştı. Nitekim bu Opera'ya güvenilmemesi gerektiğinin yeterli bir delili olsa da sundukları tarayıcı Chromium tabanını kullanan bir tarayıcı olduğu için zafiyet bakımından Firefox'dan daha güvenli olduğu söylenebilir. Ayrıca oltalama sitelerine karşı PhishTank ve Netcraft servislerinden yararlandığını biliyorum.Opera bir kaç yıl önce saldırıya uğradı ve milyonlarca insanın bilgileri açığa çıktı (Diye hatırlıyorum.), herşey log olarak tutulduğu için insanların bilgileri açığa çıktı ve ciddi güvenlik açıkları var diye tahmin ediyorum ki büyük ihtimal var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.