silcoofficiall
Centipat
Chrome'daki yer imlerimi ve parolalarımı Firefox'a aktarmayı düşünüyorum. Sizce Firefox güvenilir mi? Yaptığım birkaç ayardan sonra maksimum gizliliğe ulaşabilir miyim?
Chrome'daki yer imlerimi ve parolalarımı Firefox'a aktarmayı düşünüyorum. Sizce Firefox güvenilir mi? Yaptığım birkaç ayardan sonra maksimum gizliliğe ulaşabilir miyim?
1Password için ne düşünüyorsunuz hocam?Sorun olmaz, Mozilla sizin yer imlerinizi ya da parolalarınızı çalmaz. Ancak bunu her tarayıcı için söyleyebilirim, tarayıcının kendi parola yöneticisi yerine Bitwarden gibi bir parola yöneticisi kullanmanızı öneririm.
Firefox'ta "Tüm sekmeler için izin ver" ve "yalnızca normal sekmeler için izin ver" vb. ayarlar da var. Bu ayarların Chrome'da olmaması ayrı bir şaşırttı.Sorun olmaz, Mozilla sizin yer imlerinizi ya da parolalarınızı çalmaz. Ancak bunu her tarayıcı için söyleyebilirim, tarayıcının kendi parola yöneticisi yerine Bitwarden gibi bir parola yöneticisi kullanmanızı öneririm.
Hiç kullanmadım. Bitwarden açık kaynaklı olduğundan dolayı daha çok odağımda olmuştu. Yine de ona da göz atmak lazım.1Password için ne düşünüyorsunuz hocam?
Öyle olsa Tor Browser kullanırdımFirefox güvenilirdir hocam. Maksimum gizlilik diye belirtmişsiniz, gizliliğe çok önem veriyorsanız LibreWolf da tercih edebilirsiniz. O da Firefox tabanlı bir tarayıcı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.