Firefox güvenilir mi?

Chrome'daki yer imlerimi ve parolalarımı Firefox'a aktarmayı düşünüyorum. Sizce Firefox güvenilir mi? Yaptığım birkaç ayardan sonra maksimum gizliliğe ulaşabilir miyim?

Chrome'dan daha güvenli olduğu kesin. Firefox'da hiç kimse Google'ın yaptığı gibi 7/24 tüm şifrelerini, kullanıcı adlarını, geçmişini vs. toplamıyor. Ben kullanıyorum şahsen.

Profilde Chrome gözüktüğüne bakmayın ChromeOS kullandığım için öyle. Ana bilgisayarda Firefox var.

Sorun olmaz, Mozilla sizin yer imlerinizi ya da parolalarınızı çalmaz. Ancak bunu her tarayıcı için söyleyebilirim, tarayıcının kendi parola yöneticisi yerine Bitwarden gibi bir parola yöneticisi kullanmanızı öneririm.

Chrome'daki yer imlerimi ve parolalarımı Firefox'a aktarmayı düşünüyorum. Sizce Firefox güvenilir mi? Yaptığım birkaç ayardan sonra maksimum gizliliğe ulaşabilir miyim?

Firefox zaten kaynak kodu açık gizliliğine ve güvenliğinize önem veriyoruz falan yazıyordu sanırım web sitesinde bir de Firefox kurduğunuzda ilk hali o kadar iyi bazı güvenlik için önlemler almanız gerek Yusuf ipek videosunda vardı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sorun olmaz, Mozilla sizin yer imlerinizi ya da parolalarınızı çalmaz. Ancak bunu her tarayıcı için söyleyebilirim, tarayıcının kendi parola yöneticisi yerine Bitwarden gibi bir parola yöneticisi kullanmanızı öneririm.
Firefox'ta "Tüm sekmeler için izin ver" ve "yalnızca normal sekmeler için izin ver" vb. ayarlar da var. Bu ayarların Chrome'da olmaması ayrı bir şaşırttı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı