2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 13 Aralık 2020 #51 Samotne Ciasteczka dedi: Sağ üstte kütüphane ikonu olmalı, istersen orada. Alternatif olarak CTRL + H bas veya üst çubuğa geçmişi ekle. Genişletmek için tıkla... Ho-ho-hocam si-size kim Opera kullandırttı .
Samotne Ciasteczka dedi: Sağ üstte kütüphane ikonu olmalı, istersen orada. Alternatif olarak CTRL + H bas veya üst çubuğa geçmişi ekle. Genişletmek için tıkla... Ho-ho-hocam si-size kim Opera kullandırttı .
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 13 Aralık 2020 #52 222744 dedi: Ho-ho-hocam si-size kim Opera kullandırttı . Genişletmek için tıkla... Tüh, yakalandık. Mobilde en kullanışlısı bu kerata, geçeceğim merak etmeyin. Android'de adam akıllı tarayıcı yok Opera ve Chrome dışında :/
222744 dedi: Ho-ho-hocam si-size kim Opera kullandırttı . Genişletmek için tıkla... Tüh, yakalandık. Mobilde en kullanışlısı bu kerata, geçeceğim merak etmeyin. Android'de adam akıllı tarayıcı yok Opera ve Chrome dışında :/
6 647624518 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 2.241 Makaleler 8 Çözümler 13 13 Aralık 2020 #53 Samotne Ciasteczka dedi: Tüh, yakalandık. Mobilde en kullanışlısı bu kerata, geçeceğim merak etmeyin. Android'de adam akıllı tarayıcı yok Opera ve Chrome dışında :/ Genişletmek için tıkla... Tüh, kaçak var. (!)
Samotne Ciasteczka dedi: Tüh, yakalandık. Mobilde en kullanışlısı bu kerata, geçeceğim merak etmeyin. Android'de adam akıllı tarayıcı yok Opera ve Chrome dışında :/ Genişletmek için tıkla... Tüh, kaçak var. (!)
Optikiyaza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 3.209 Makaleler 4 Çözümler 3 13 Aralık 2020 #54 Samotne Ciasteczka dedi: Tüh, yakalandık. Mobilde en kullanışlısı bu kerata, geçeceğim merak etmeyin. Android'de adam akıllı tarayıcı yok Opera ve Chrome dışında :/ Genişletmek için tıkla... Vivaldi öneririm.
Samotne Ciasteczka dedi: Tüh, yakalandık. Mobilde en kullanışlısı bu kerata, geçeceğim merak etmeyin. Android'de adam akıllı tarayıcı yok Opera ve Chrome dışında :/ Genişletmek için tıkla... Vivaldi öneririm.
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 14 Aralık 2020 #55 Samotne Ciasteczka dedi: Tüh, yakalandık. Mobilde en kullanışlısı bu kerata, geçeceğim merak etmeyin. Android'de adam akıllı tarayıcı yok Opera ve Chrome dışında :/ Genişletmek için tıkla... Ben de o yüzden tablette kullanıyorum, Chrome iğrenç . Firefox nasıl mobilde, bildiğim kadarıyla eklentiler de çalışıyordu?
Samotne Ciasteczka dedi: Tüh, yakalandık. Mobilde en kullanışlısı bu kerata, geçeceğim merak etmeyin. Android'de adam akıllı tarayıcı yok Opera ve Chrome dışında :/ Genişletmek için tıkla... Ben de o yüzden tablette kullanıyorum, Chrome iğrenç . Firefox nasıl mobilde, bildiğim kadarıyla eklentiler de çalışıyordu?
V vermillionp2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 2.874 Çözümler 25 14 Aralık 2020 #56 Samotne Ciasteczka dedi: Tüh, yakalandık. Mobilde en kullanışlısı bu kerata, geçeceğim merak etmeyin. Android'de adam akıllı tarayıcı yok Opera ve Chrome dışında :/ Genişletmek için tıkla... Brave var.
Samotne Ciasteczka dedi: Tüh, yakalandık. Mobilde en kullanışlısı bu kerata, geçeceğim merak etmeyin. Android'de adam akıllı tarayıcı yok Opera ve Chrome dışında :/ Genişletmek için tıkla... Brave var.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 14 Aralık 2020 #57 222744 dedi: Firefox nasıl mobilde, bildiğim kadarıyla eklentiler de çalışıyordu? Genişletmek için tıkla... Klasik, yavaş işte. vermillionp2 dedi: Brave var. Genişletmek için tıkla... Farkındayım da, onun arayüzü karmaşık geldi. Bu arada güzel pfp XD.
222744 dedi: Firefox nasıl mobilde, bildiğim kadarıyla eklentiler de çalışıyordu? Genişletmek için tıkla... Klasik, yavaş işte. vermillionp2 dedi: Brave var. Genişletmek için tıkla... Farkındayım da, onun arayüzü karmaşık geldi. Bu arada güzel pfp XD.
V vermillionp2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 2.874 Çözümler 25 14 Aralık 2020 #58 Samotne Ciasteczka dedi: Farkındayım da, onun arayüzü karmaşık geldi. Genişletmek için tıkla... Mobil Opera gercekten rahatmis ama Brave daha iyi gibi geldi. Samotne Ciasteczka dedi: Bu arada güzel pfp XD. Genişletmek için tıkla... Utku Girgin fan club.
Samotne Ciasteczka dedi: Farkındayım da, onun arayüzü karmaşık geldi. Genişletmek için tıkla... Mobil Opera gercekten rahatmis ama Brave daha iyi gibi geldi. Samotne Ciasteczka dedi: Bu arada güzel pfp XD. Genişletmek için tıkla... Utku Girgin fan club.
Liutenant Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Nisan 2014 Mesajlar 4.087 Makaleler 2 Çözümler 14 Yer Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek System Admin 11 Ocak 2021 #59 Geri bildirim vakti, Sanırım 2 aydır falan Firefox kullanıyorum, en ufak bir sorun dahi yaşamadım. Chrome ve Opera'dan sonra ilaç gibi geldi. Muhasebe Bürosundaki tüm çalışanları da Firefox'a geçirdim, daha rahat ve hızlı çalışıyor.
Geri bildirim vakti, Sanırım 2 aydır falan Firefox kullanıyorum, en ufak bir sorun dahi yaşamadım. Chrome ve Opera'dan sonra ilaç gibi geldi. Muhasebe Bürosundaki tüm çalışanları da Firefox'a geçirdim, daha rahat ve hızlı çalışıyor.
i5 10300h Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 1.282 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2021 #60 Chrome içinde bekliyoruz hocam.