Firefox Mobil 79.0.3 Sürümü

Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar. Firefox, yeni gelen güncellemeyle tamamen değişmiş durumda. Bu forumda kullanmak işkenceydi önceki sürümlerde. Şimdi ise kaymak gibi akıyor. Arayüz tamamen değişmiş durumda. Opera'ya benzemiş biraz ama çok güzel olmuş. Artık kullanılabilir durumda. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

Aşağıdaki adresten yeniliklere bakabilirsiniz. Ben bu sayfadan bir ekran görüntüsü atayım, bırakayım.

Screenshot_20200814-020513.jpg

Screenshot_20200814-020521.jpg

Screenshot_20200814-020552.jpg

Screenshot_20200814-020555.jpg

Screenshot_20200814-020639.jpg

Tasarım konusunda gerçekten de başarılı bir iş çıkarmışlar. Bundan önceki sürümlerinde, tasarım konusunda çok başarısızlardı. Bu yüzden Android cihazım üzerinden kullanmak çok gereksiz gibi geliyordu.

Özellikle arama çubuğunu aşağıya alabilmemiz için sonunda harekete geçmişler. Koleksiyon özelliğini de tarayıcıya dahil etmeleri de süper olmuş. Normalde Microsoft Edge üzerinde koleksiyonlar özelliğini kullanıyordum. Yedek tarayıcım olarak Mozilla Firefox'u da kullanabilirim.

Tasarım konusunda gerçekten de başarılı bir iş çıkarmışlar. Bundan önceki sürümlerinde, tasarım konusunda çok başarısızlardı. Bu yüzden Android cihazım üzerinden kullanmak çok gereksiz gibi geliyordu.

Özellikle arama çubuğunu aşağıya alabilmemiz için sonunda harekete geçmişler. Koleksiyon özelliğini de tarayıcıya dahil etmeleri de süper olmuş. Normalde Microsoft Edge üzerinde koleksiyonlar özelliğini kullanıyordum. Yedek tarayıcım olarak Mozilla Firefox'u da kullanabilirim.
Eski sürüm gerçekten kanserdi. Bu forumda doğru düzgün bir kere kullanamadım, sayfaların açılması 20 saniye sürüyordu.

Eski sürüm gerçekten kanserdi. Bu forumda doğru düzgün bir kere kullanamadım, sayfaların açılması 20 saniye sürüyordu.
Sanki açık tema ve koyu tema arasında hız farkı var gibi. Koyu tema ile sitelere bağlanırken, anormal bir yavaşlık yaşıyorum. Hız konusunda fazla ilerlenememiş galiba. Ayrıca Google aramalarında, eski Google arayüzünü gösteriyor. Eskiden de bu tarz bir şeyin olduğunu hatırlıyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı