Firefox mu Brave mi?

Doruk51

Centipat
Daha fazla  
Merhaba uzun süredir Chrome kullanıyorum artık yeni bir tarayıcı istiyorum. Firefox mu daha iyidir yoksa Brave mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Chromium tarayıcıdan chromium'a geçtiğinizde zevk alamazsınız sadece sekmelerin şekli değişiyor özellikle chrome->brave yaparsanız hayatınızda hiçbir şey değişmez.
Mozilla geçin. Tarayıcı motorunuz değişsin sayfaların render olma şekli tarzı belki fontların renderine kadar ufak da olsa ince nükteler yakalarsınız.
Sırf tasarım istiyorsanız naver whale vs. deneyebilirsiniz.

Chromium tarayıcıdan Chromium'a geçtiğinizde zevk alamazsınız sadece sekmelerin şekli değişiyor özellikle Chrome->brave yaparsanız hayatınızda hiçbir şey değişmez.
Mozilla geçin. Tarayıcı motorunuz değişsin sayfaların render olma şekli tarzı belki fontların renderine kadar ufak da olsa ince nükteler yakalarsınız.
Sırf tasarım istiyorsanız naver whale vs. deneyebilirsiniz.

Brave'ye geçeli neden bunca zamandır Chrome'nin boş reklam popuplarını çekmişim diye düşündüm gerçekten fark ediyor ama dediğiniz doğru ikisi de Chromium tarayıcı.

Edge kasıyorsa Opera normal deneyebilirsiniz. Gizlilik açısından sorun olabilir ama önceki tarayıcınız Edge sonuçta :)

Biraz daha farklılaşmak isterseniz Firefox veya Vivaldi öneririm.

Vivaldi biraz ağır olabilir ama hızlı bir tarayıcı.

En iyisi ben Brave ve Firefox'u kullanayım hangisi daha iyiyse onu kullanırım.
Firefox ile bazı sayfalar nadir de olsa sorun çıkartıyor. Brave ise Edge'nin hafif hali gibi düşünebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı