Firefox, sayfalar çok geç yükleniyor

Berkay İçöz

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Opera'da yahut Chrome'da sayfalar gayet hızlı yüklenirken, Firefox'da web sitelerin yüklenmesi epey zaman alıyor. Örneğin, demin facebook'un load olabilmesi için tam bir dakika bekledim ama o bir dakikanın sonunda bile yüklenmemişti. Yumuşaklığı ve stabilitesi nedeniyle Firefox'u seviyorum ama bu ciddi sorun oluyor. Nasıl çözebilirim?

Firefox'u açarken shift tuşuna basılı tutun, ekrana gelen bildirimde güvenli modda başlatı seçin. Bu şekilde de aynı sorun oluyorsa yüksek ihtimalle internet hızıyla alakalıdır. Diğer tarayıcıların önbelleği daha fazla olduğu için muhtemelen daha hızlı bağlanıyorlardır. Eğer güvenli modda sorunsuz kullanabilirseniz sorun muhtemelen Firefox'a ekli olan bir eklentiden kaynaklanıyordur.

Firefox'u açarken shift tuşuna basılı tutun, ekrana gelen bildirimde güvenli modda başlatı seçin. Bu şekilde de aynı sorun oluyorsa yüksek ihtimalle internet hızıyla alakalıdır. Diğer tarayıcıların önbelleği daha fazla olduğu için muhtemelen daha hızlı bağlanıyorlardır. Eğer güvenli modda sorunsuz kullanabilirseniz sorun muhtemelen Firefox'a ekli olan bir eklentiden kaynaklanıyordur.

Şuan düzeldi gibi. Zoom Page WE ile Adblock Plus yüklü sadece. Bu iki eklenti, İnternet'i yavaşlatır mı tarayıcı bazında sizce?

Tarayıcınızın önbelleğini temizleyip, kurulu eklentileri durdurup tekrar dener misiniz? İnternet hızı veya donanımsal bir sorun olduğunu düşünmüyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı