EchoBey Femtopat Katılım 10 Temmuz 2024 Mesajlar 11 18 Nisan 2025 #1 Brave'den Zen LibreWolf gibi Firefox tabanlı tarayıcılara geçmeye çalıştım ama Discord gibi yasaklı sitelere giremiyorum. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 32,1 KB · Görüntüleme: 82
Brave'den Zen LibreWolf gibi Firefox tabanlı tarayıcılara geçmeye çalıştım ama Discord gibi yasaklı sitelere giremiyorum.
Çözüm Collavino 18 Nisan 2025 EchoBey dedi: Sorunum çözülmedi ama yine de sağolun hocam Genişletmek için tıkla... Hocam biraz baktım. HTTPS üzerinden DNS'i maksimum koruma ve Cloudflare yapın. DNS bağlı olsun bu arada eğer VPN için kestiyseniz. Sonra linkten kontrol edin önemli olanlar ilk ikisi. Yes yes olursa bağlı demektir. 1.1.1.1 â One of the Internetâs Fastest, Privacy-First DNS Resolver âï¸âï¸ Browse a faster, more private internet. one.one.one.one
EchoBey dedi: Sorunum çözülmedi ama yine de sağolun hocam Genişletmek için tıkla... Hocam biraz baktım. HTTPS üzerinden DNS'i maksimum koruma ve Cloudflare yapın. DNS bağlı olsun bu arada eğer VPN için kestiyseniz. Sonra linkten kontrol edin önemli olanlar ilk ikisi. Yes yes olursa bağlı demektir. 1.1.1.1 â One of the Internetâs Fastest, Privacy-First DNS Resolver âï¸âï¸ Browse a faster, more private internet. one.one.one.one
W WindowsPlus Nanopat Katılım 25 Ocak 2025 Mesajlar 403 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2025 #2 DNS ve DPI kullanmayı denediniz mi? Ayrıca Tor tarayıcısı üzerinden Discord'a giriş yapabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Collavino Hectopat Katılım 15 Mart 2025 Mesajlar 3.173 Makaleler 1 Çözümler 98 Yer Tekirdağ 18 Nisan 2025 #3 Ayarlardan gizlilik ve güvenlik kısmında en altta HTTPS üzerinden DNS'i etkinleştir seçeneğini kapalı hale getirin. Artı 0 Eksi
Ayarlardan gizlilik ve güvenlik kısmında en altta HTTPS üzerinden DNS'i etkinleştir seçeneğini kapalı hale getirin.
KS KS EchoBey Femtopat Katılım 10 Temmuz 2024 Mesajlar 11 18 Nisan 2025 #4 WindowsPlus dedi: DNS ve DPI kullanmayı denediniz mi? Ayrıca tor tarayıcısı üzerinden Discord'a giriş yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... 1.1.1.1 kullanıyorum. Brave ya da Chrome da falan sıkıntısız Discord'u sıkıntısız açarken zen browserda falan açmıyor nedense. Collavino dedi: Ayarlardan gizlilik ve güvenlik kısmında en altta HTTPS üzerinden DNS'i etkinleştir seçeneğini kapalı hale getirin. Genişletmek için tıkla... Burası mı? Eğer burasıysa her ayarı denedim. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 20,8 KB · Görüntüleme: 54 a.PNG 17,9 KB · Görüntüleme: 57 Artı 0 Eksi
WindowsPlus dedi: DNS ve DPI kullanmayı denediniz mi? Ayrıca tor tarayıcısı üzerinden Discord'a giriş yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... 1.1.1.1 kullanıyorum. Brave ya da Chrome da falan sıkıntısız Discord'u sıkıntısız açarken zen browserda falan açmıyor nedense. Collavino dedi: Ayarlardan gizlilik ve güvenlik kısmında en altta HTTPS üzerinden DNS'i etkinleştir seçeneğini kapalı hale getirin. Genişletmek için tıkla... Burası mı? Eğer burasıysa her ayarı denedim.
Collavino Hectopat Katılım 15 Mart 2025 Mesajlar 3.173 Makaleler 1 Çözümler 98 Yer Tekirdağ 18 Nisan 2025 #5 Hocam bir de gizlilik ve güvenlik kısmında yine görseldeki kısmın tiklerini kaldırır mısınız? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2025-04-18 152315.png 38,6 KB · Görüntüleme: 53 Artı 0 Eksi
KS KS EchoBey Femtopat Katılım 10 Temmuz 2024 Mesajlar 11 18 Nisan 2025 #6 Collavino dedi: Hocam bir de gizlilik ve güvenlik kısmında yine görseldeki kısmın tiklerini kaldırır mısınız? Genişletmek için tıkla... Zaten kapalı bir de hepsini açıp girmeyi denedim yine giremiyorum. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 20,2 KB · Görüntüleme: 58 Artı 0 Eksi
Collavino dedi: Hocam bir de gizlilik ve güvenlik kısmında yine görseldeki kısmın tiklerini kaldırır mısınız? Genişletmek için tıkla... Zaten kapalı bir de hepsini açıp girmeyi denedim yine giremiyorum.
Collavino Hectopat Katılım 15 Mart 2025 Mesajlar 3.173 Makaleler 1 Çözümler 98 Yer Tekirdağ 18 Nisan 2025 #7 @EchoBey Hocam ben de denedim kendimde oluyor mu diye WARP ile Firefox'da sorunsuz girebiliyorum. Siz hangi ayarları değiştirdiniz mesela? Artı 0 Eksi
@EchoBey Hocam ben de denedim kendimde oluyor mu diye WARP ile Firefox'da sorunsuz girebiliyorum. Siz hangi ayarları değiştirdiniz mesela?
KS KS EchoBey Femtopat Katılım 10 Temmuz 2024 Mesajlar 11 18 Nisan 2025 #8 Collavino dedi: @EchoBey Hocam ben de denedim kendimde oluyor mu diye WARP ile Firefox'da sorunsuz girebiliyorum. Siz hangi ayarları değiştirdiniz mesela? Genişletmek için tıkla... Hangi ayarları göstermem gerek? Artı 0 Eksi
Collavino dedi: @EchoBey Hocam ben de denedim kendimde oluyor mu diye WARP ile Firefox'da sorunsuz girebiliyorum. Siz hangi ayarları değiştirdiniz mesela? Genişletmek için tıkla... Hangi ayarları göstermem gerek?
Collavino Hectopat Katılım 15 Mart 2025 Mesajlar 3.173 Makaleler 1 Çözümler 98 Yer Tekirdağ 18 Nisan 2025 #9 EchoBey dedi: Hangi ayarları göstermem gerek? Genişletmek için tıkla... Gizlilik ve güvenlik kısmındaki sonradan değiştirdiğiniz ayarları hocam. Karşılaştırayım ben de farklılık var mı diye. Artı 0 Eksi
EchoBey dedi: Hangi ayarları göstermem gerek? Genişletmek için tıkla... Gizlilik ve güvenlik kısmındaki sonradan değiştirdiğiniz ayarları hocam. Karşılaştırayım ben de farklılık var mı diye.
KS KS EchoBey Femtopat Katılım 10 Temmuz 2024 Mesajlar 11 18 Nisan 2025 #10 Collavino dedi: Gizlilik ve güvenlik kısmındaki sonradan değiştirdiğiniz ayarları hocam. Karşılaştırayım ben de farklılık var mı diye. Genişletmek için tıkla... Alın hocam. Dosya Ekleri 1.PNG 35,4 KB · Görüntüleme: 39 2.PNG 38,1 KB · Görüntüleme: 34 3.PNG 19,3 KB · Görüntüleme: 31 4.PNG 35,3 KB · Görüntüleme: 42 Artı 0 Eksi
Collavino dedi: Gizlilik ve güvenlik kısmındaki sonradan değiştirdiğiniz ayarları hocam. Karşılaştırayım ben de farklılık var mı diye. Genişletmek için tıkla... Alın hocam.