Firefox'ta virüs bulaşmış olabilir mi?

Ayanoji

Centipat
Daha fazla  
İnternetten yasal olmayan şekilde kitaplar okurdum. Bunu yaparken de VPN kullanıyorum, VPN'yi engellediği için Kaspersky'ı devre dışı bırakmıştım, bu sefer Firefox ile okuyordum bir baktım ki Firefox'un ana ekranında Vodafone ve Amazon'un sponsor yazılı şekilde site bağlantısı gelmiş. Önceden girdiğim siteler bu ekranda gözüküyor ama ben yakın zamanda amazona veya Vodafone sitelerine hiçbir şekilde girmedim. VPN eklentisi ile sponsor olarak gelmiş olabilir mi acaba? Şimdi Kaspersky ile virüs taraması yapacağım ama başka ne önerirsiniz?
Resmini attım gördüğünüz gibi.

Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Başka bir ülkeye bağlandın ve o ülkede Firefox'un anlaşma yaptığı sponsorlar karşına çıktı. Sorun yok. Sağ üstteki ayarlar ikonundan kapatabilirsin sponsorlu linkleri.

1718039247582.png

İnternetten yasal olmayan şekilde kitaplar okurdum. Bunu yaparken de VPN kullanıyorum, VPN'yi engellediği için Kaspersky'ı devre dışı bırakmıştım, bu sefer Firefox ile okuyordum bir baktım ki Firefox'un ana ekranında Vodafone ve Amazon'un sponsor yazılı şekilde site bağlantısı gelmiş. Önceden girdiğim siteler bu ekranda gözüküyor ama ben yakın zamanda amazona veya Vodafone sitelerine hiçbir şekilde girmedim. VPN eklentisi ile sponsor olarak gelmiş olabilir mi acaba? Şimdi Kaspersky ile virüs taraması yapacağım ama başka ne önerirsiniz?
Resmini attım gördüğünüz gibi.

Eki Görüntüle 2218946
Firefox o marka ile sponsorluk yapmış. Gayet normal birşey. Reklam.

@Ayanoji sana bir şey sormak istiyorum ama buradan sorarsam ban yiyebilirim o yüzden beni Discord'dan ekleyebilir misin
"deniseava." nickim bu.

@Ayanoji Discord'a bakabilir misin

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı