Firma için hazırlanacak web sitesi 5 aydır kullanıma açılmıyor

sedyready

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba öncelikle herkese iyi Sosyaller. Bundan 4-5 ay önce babam yeni kurduğumuz firmamız için bir yazılım şirketi ile site tasarımı için el sıkışmışlar. Fatura kesilmiş süreci başlatmışlar. Ancak babam internete uzak olduğu için pek ilgilenemediğinden işi biraz oluruna bırakmış. Ben de lisans eğitimimi bitirip geldiğimde babama süreci sordum ve kendisinden işi devraldım. Yazılım şirketi ile iletişime geçtiğimde başta sistemde firma adımıza mevcut bir tasarımın olmadığını söylediler. Ta ki ben faturayı bulup gönderene kadar. Faturayı ilettikten sonra sitenin hazır olduğunu misyon, vizyon, hizmetler, ürün bilgileri ve varsa görsel ögeleri gönderdiğimiz taktirde siteye işlenip kullanıma açılacağını söylediler. Bu isteğin üzerine istediklerini hazırlayıp göndermem Total'de 3 gün sürdü. Bu istediklerini kendilerine göndermemden tam 1.5 ay geçti ama her aradığımda bitmek üzere olduğu söyleniyor. Önceden Google'a www.siteadı.com.tr yazdığımda 404 not found alırken şimdi last modified date beşinci ayın sekizi olarak gözüküyor. Sizce bu süreçte benim de tahmin ettiğim üzere çoktan sitenin hazır olması mı gerekiyordu yoksa bu kadar sürmesi normal mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, yaklaşık olarak 2 yıldır bu hizmeti veriyorum. Sitenin içeriği ve yoğunluğuna göre değişebilir, 1 hafta-2 ay gibi bir süresi olabilir. Eğer çok fazla veri girişi olmayan tek dilli bir websitesi ise 2-3 hafta içinde bitmiş oluyor genelde.

Merhaba, yaklaşık olarak 2 yıldır bu hizmeti veriyorum. Sitenin içeriği ve yoğunluğuna göre değişebilir, 1 hafta-2 ay gibi bir süresi olabilir. Eğer çok fazla veri girişi olmayan tek dilli bir websitesi ise 2-3 hafta içinde bitmiş oluyor genelde.
tahminimce wordpress üzerinden yapıyorlar, kendilerinden e ticaret sitesi istemedim zaten sadece müşterilerimin siteye girdiğinde ürün çeşitlerimizi, iletişim bilgilerimizi ve hizmetlerimizi öğrenebileceği usturuplu bi site istemiştim. Böyle bir sitenin wordpress üzerinden yapımı sizce ortalama ne kadar sürer ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı