Firmware upgrade may destroy your data uyarısı

Makaleler
1
Merhabalar, ADATA SU800 SSD'sini kullanıyorum ve sürücümün güncel olduğunu bilmiyorum. Ben de ADATA ToolBox indirdim, Utilities Firmware Update derken bu hatayı alıyorum.

Adsız.png

Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki nasıl yedek alabilirim?
Eğer ana diskiniz o SSD ise yedek alamazsınız, başka bir diskin içine windows kurarak onun üzerinden çalıştırarak update veya başka bir bilgisayar ile firmware update yapabilirsiniz.

Diski başka diske nasıl yedeklerim diye soruyorsunuz galiba.
Öncelikle şakası yok cidden resetliyor, ortada işletim sistemi olmadan kalırsınız. İleride format atmaya karar verirseniz bu işlemi yapmanızı öneririm. Program hata verirse USB üzerinden güncellemenizi isteyip sizi bir rehbere yönlendirecek. USB'yi BOOT edince hata verirse etiketleyin beni.

Hata değil uyarı Firmware güncellemek verilerinizi yok eder lütfen yedek alınız yazıyor.

Eder değil, edebilir diyor. Genelde etmez ama. Ben bugüne kadar FW güncellemesi sonrası veri kaybeden SSD hatırlamıyorum.

Böyle bir ihtimal var mı? Kesinlikle var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı