Ozsoy
Hectopat
Bütçenizi arttırın dediğin en az 20-25 bin TL daha koymak demek.biri 30-32 bin diğeri 52-55 bin.
Çok fena rakamları atıyorsun sanırsam ekonomi bakanısın. Çıkış fiyatı 46 olan şey nasıl bir anda 52'ye çıktı ve 5070'den daha üstün bir kart için bütçesini arttırmasını söyledim bu benim görüşüm. 12 GB VRAM'lı karta vereceğime 16'lığı alırım. 12 VRAM 3060-2060 da da var merak etme. Ve neye gülüyorsun?
Bir de günümüzde 8gb ekran kartları artık yetmiyor. Örneğini Last Of Us’da görebilirsin. 6GB artık devri kapanmaya yakın sence bu durumda 16’lık kart mı almak mantıklı 12 mi? Ben bundan dolayı önerdim ve yeni DLSS’yi bu kart desteklerken FPS konusunda sence 5070 mi daha fazla destek verir 5080 mi? Bunu da tartışabiliriz. Arttırma sebebim budur ister arttırır ister arttırmaz burası “Yok kanka 5080’e bu kadar para verilmez.” Sayfası değil. Bana kalsa Nvidia çok bencil bir izlenim veriyor çoğu AMD kartı GB konusunda daha fazla. Gta6’nın çıkışı ile belki 12’ler 6’ya dediğim gibi olmaya başlayabilir. Zaten bu fiyat konusunda gidecek isek en iyi verimi alabileceği karttan vazgeçip en düşüğünü alsın o zaman.
Son düzenleme: