FirstAssault Fare ve Klavye Kilitlenme Sorunu

Makaleler
11
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Ben bu aralar FirstAssault diye Free2Play bir FPS oyununu oynuyorum. Eski bilgisayarıma da yükledim 2 kişi oynayabilelim diye. i5 661, HD 5450'li bir sistem. Oyunda delicesine kasıyor daha ayarlarına giremediğimden de düzeltemiyorum da.

Sorunum da şu; masaüstünde ve her şeyde mouse çalışıyor. Oyunu açıyorum, ilk başta yeni hesaptan beni direk eğitime attı ve ateş falan edebildim. Eğitim bitti, nick belirlemem lazım ne klavye yazı yazıyor ne mouse tıklıyor. Oyunu kapattım, kendi bilgisayarımda o hesaptan girdim, isim falan belirledim, eski bilgisayarımda tekrar açtım eğitimde klavye çalışıyor, mouse çalışıyor ama çıkınca eğitimden ne yazı yazıyor ne mouse tıklıyor.

Denetim masasından fare ayarlarına girdim, kilitli falan değil fare. Daha dün format attım ve driverları yükledim. Boş bilgisayar tamamen şu an. Eksik bir şey yazdıysam, bilmek istediğiniz bir şey varsa söyleyin. Ne olabilir sorun?

@Recep Baltaş

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı