Fişi takar takmaz PC açılıyor ama görüntü yok

SamuelGendron

Hectopat
Daha fazla  
Geçen sabah uyandım bilgisayarı açamaya çalıştım açılmadı. Daha sonra Power kablosunu söktüm prize tekrar takdığımda PC kendiliğinden açıldı ve monitöre görüntü gelmedi. Onboard denedim yine görüntü yok. Cevaplarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
Ekran kartı: R7 350 2 GB
İşlemci: AMD Phenom II X4 965
Anakart: Gigabyte GA MA-74GM S2

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim yöntemim RAM'ları silmiştim ve ekran gelmişti saçma bir nedenden dolayı.

Farklı bir anakartla deneme imkanınız var mı aynı sistemi? Genelde bu tarz durumlar anakartla alakalı oluyor. Benim başıma 3 kez geldi 3'ü de anakart yüzündenmiş. Ve BIOS pilini çıkarıp 20 dakika bekleyip tekrar takmayı dener misiniz?

Ramleri çıkardım bende sildim bi videoda görmüştüm slotlara tek tek bile taktım ama sorun düzelmedi onboard denedim yine ekran gelmiyor ve fişe takınca kendiliğinden açılıyor.

Arkadaşın dediği gibi anakartta sorunun olabilir baktır derim.

Geçen sabah uyandım bilgisayarı açamaya çalıştım açılmadı. Daha sonra Power kablosunu söktüm prize tekrar takdığımda PC kendiliğinden açıldı ve monitöre görüntü gelmedi. Onboard denedim yine görüntü yok. Cevaplarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
Ekran kartı: R7 350 2 GB.
İşlemci: AMD Phenom II X4 965.
Anakart: Gigabyte ga MA-74GM S2.

BIOS pilini çıkar bazen düzensiz Watt'dan olabiliyor pili çıkarıp 30 dk bekle ve tekrar tak PC seni BIOS'a atacak BIOS'dan BIOS ayarlarını sıfırla ve PC'yi yeniden başlat.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı