FitGirl güvenli mi?

517 Download,269 Upload hocam.

Torrenti indirdim,torrent sırasında vpn açıp indireceğim ardından indirililenlerden testi yapıp setup kuracağım sanırım doğru mu?

VPN'e gerek yok. VPN'i yurt dışında korsan için sıkı kısıtlamalar var diye kullanıyorlar genelde. Burada kimse umursamıyor. 1337x linkinden magnet download ile indirebilirsin, bu arada ben Free Download Manager kullanıyordum indirmek için.

50-60 GB civarı demiş repack için. İndirmeden önce yabancı dil dosyalarının vs. tikini kaldırırsan biraz daha düşer.

VPN'e gerek yok. VPN'i yurt dışında korsan için sıkı kısıtlamalar var diye kullanıyorlar genelde. Burada kimse umursamıyor. 1337x linkinden magnet download ile indirebilirsin, bu arada ben Free Download Manager kullanıyordum indirmek için.

50-60 GB civarı demiş repack için. İndirmeden önce yabancı dil dosyalarının vs. tikini kaldırırsan biraz daha düşer.
Tahmini bir saat söyleyemez misin?

VPN gereksiz. Yapacaklarınız.
1 QBittorrent indirin ayarlarını yapın.
2 Bitdefender Free Antivirüs indirip kurun(Güvenlik şart babana bile güvenemiyorsun bu devirde)
3 Siteye girip torrent dosyası indirin(500 kilobayt falan hani aracı olacak dosya)
4 İndirmeyi başlatın ve bekleyin.
Birkaç saate iner internetiniz muazzam.

517 Download,269 Upload hocam.

Torrenti indirdim,torrent sırasında vpn açıp indireceğim ardından indirililenlerden testi yapıp setup kuracağım sanırım doğru mu?
Yani burada korsan oyun sitesi linki vermek etik değil. Yoksa açıkçası ben de bazı oyunları DODI'den indiriyorum bazen. Ne virüs ne başka bir şey, hiç bir sorun yaşamadım. Kurulum tipi de sabit, size gereksizse indirmeyeceğiniz dil dosyası gibi şeyleri de indirmeme seçeneği veriyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı