FitGirl güvenli mi?

FitGirl kendi sitesinden indirdiğin sürece güvenilir bir kaynak.

Zamanını uzatırsın. Ki dediğim gibi hakim 100.000 kişiyi aynı anda ayağına çağırmaz Türkiyede. Direk takipsizlik kararı verilir.

Türkiye'de korsan oyun o kadar önemsenseydi BTK koyardı erişim engelini kimsenin indirmesine izin vermezdi. Emin olun Dünya'da tek tek bulup erişim engeli koyma konusunda BTK'dan iyisi yok.

Fitgirl repacks site adlı site gerçek olan. Diğerleri kopya ve virüs dolu. Geçen bir oyun indirirken fark ettim az kalsın virüs yiyordum.

Belli değil mi? Bir de beni mi suçlu çıkarmaya çalışıyorsunuz üste çıkarak?

Kimse üste çıkmaya çalışmıyor sadec sizin bu konu hakkında ve benim gibi düşünenler üzerindeki yargılayıcı tavrınız komik geliyor. Ne de olsa Almanya değil burası klasikleşmiş "Almanya vs Türkiye çalışarak kaç saate GTA 5 alınır" hesabı yapmayalım🙂

Kimse üste çıkmaya çalışmıyor sadec sizin bu konu hakkında ve benim gibi düşünenler üzerindeki yargılayıcı tavrınız komik geliyor. Ne de olsa Almanya değil burası klasikleşmiş "Almanya vs Türkiye çalışarak kaç saate GTA 5 alınır" hesabı yapmayalım🙂
Almanya'da para gökten mi yağıyor? Ben her oyunu indirimde alıyorum bir tek Mafia: The Old Country'i 50 euroya almıştım. Sizler de indirim dönemini bekleyebilirsiniz. Her oyunu korsan mı oynamak gerek para az olunca?

Almanya'da para gökten mi yağıyor? Ben her oyunu indirimde alıyorum bir tek Mafia: The Old Country'i 50 euroya almıştım. Sizler de indirim dönemini bekleyebilirsiniz. Her oyunu korsan mı oynamak gerek para az olunca?

Zaten crackin hedef kitlesi indirimdeyken bile alamayan insanlar için değil mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı