EmirNaldelen3
Centipat
Daha fazla
On numara reis, ben de sana bunu önermek için girmiştim. Çoğu vücut geliştirmecinin bir dönem yaptığı bir program.
Hem salı hem pazar biceps var toplam 12 set ve hepsi tükeniş (failure tükeniş demek) yani her setin son tekrarını zorlanarak çıkarman lazım. Gayet yeterli hocam. Daha fazla hareket daha fazla kas kazanımı demek değil. Tam tersi çok biceps çalışırsan bicepsinde küçülme bile olur. Sen kasa hasar vermeye bakacaksın.
Hem salı hem pazar biceps var toplam 12 set ve hepsi tükeniş (failure tükeniş demek) yani her setin son tekrarını zorlanarak çıkarman lazım. Gayet yeterli hocam. Daha fazla hareket daha fazla kas kazanımı demek değil. Tam tersi çok biceps çalışırsan bicepsinde küçülme bile olur. Sen kasa hasar vermeye bakacaksın.
Çok volume var ve her set tükenişe gidilmez. Yeni başladığın için başlangıçta sıkıntı olmayabilir ama ileride toparlanma sıkıntısı net çekersin.Bu program iyi mi yeterli midir 2. ayımdayım.
Kas hasarı bir hipertrofi etkeni değil.
Çok volume var ve her set tükenişe gidilmez. Yeni başladığın için başlangıçta sıkıntı olmayabilir ama ileride toparlanma sıkıntısı net çekersin.
On numara reis, ben de sana bunu önermek için girmiştim. Çoğu vücut geliştirmecinin bir dönem yaptığı bir program.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.