Fitness için eldiven tavsiyesi

selimtti

Decipat
Yer
Beyazsaray
Konularda 2019'dan sonrasını göremedim. Tekrar açmak istedim. Konumuza dönersek,
Ellerim sporda ister istemez nasır tutuyor. Bu durum günlük hayatımda olsun spor salonunda olsun cidden rahatsızlık verici bir şey. Bunu önleyecek veya en aza indirecek bir eldiven bakıyorum. Bütçe konusunda net bir rakam veremeyeceğim fakat siz önerebileceğiniz ürünleri yazabilirsiniz. Şimdiden teşekkür ederim.

Konularda 2019'dan sonrasını göremedim. Tekrar açmak istedim. Konumuza dönersek,
Ellerim sporda ister istemez nasır tutuyor. Bu durum günlük hayatımda olsun spor salonunda olsun cidden rahatsızlık verici bir şey. Bunu önleyecek veya en aza indirecek bir eldiven bakıyorum. Bütçe konusunda net bir rakam veremeyeceğim fakat siz önerebileceğiniz ürünleri yazabilirsiniz. Şimdiden teşekkür ederim.

seç beğen

Fitnessda eldiven tutuş gücünüzü zayıflatır hocam aklınızda bulunsun. Genelde eldiven önerilmez o yüzden. Muhtemelen yeni başladınız biraz zamana bırakın nasırlar geçiyor vücut alışıyor sadece elinizin bazı yerlerinde sertlik oluyor o kadar.

Bende spora başlayalı 3 ay oluyor nasırlar yavaş yavaş geçmeye başladı eldivenle birkaç kere ağırlığı kaldırırken avuç içimden ağırlığın kaydığını hissettim belki de eldivenin kalitesizliğinden oldu bilemiyorum

Yakınlarında Decathlon varsa gidip eline deneyip alman daha iyi olur. Ben oradan alıyorum. Bazen güzel ürünler geliyor. Elin baskı uygulanan yerleri korunaklı olanları var biraz daha pahalı fakat halter altına girdiğinde baskıyı emiyor. Bulursan önerimdir.
Direkt yaşadığım şehirde Decathlon yok hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı