Fitness ilk gün için tvasiyeler

EgeStrqfes

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, çok garip hissediyorum spor salonuna yazıldım hayatımda hani badminton tarzı sporlarda derecem vs var fakat şınav çek deseniz Max 6-7 tane hiç spor geçmişim yok ne alacağım yanıma ne yapmalıyım bana program yazacaklarmış o programa uymalı mıyım? Güzelce bana tecrübesini paylaşacak birisi varsa sevinirim. İyi sosyaller.

Size yazacağı program full body olacak zaten başka bişe değil. Spora giderken yanınızda havlu ve su götürseniz yeter bide şekerin düşme ihtimaline karşı çikolata-biskivü tarzı bişede bulundurun mutlaka çantanızda hocam.

Bana ilk hafta full body vermişlerdi. Ondan sonra program yazmışlardı. Gitmeden önce çantana havlu, su (Orada satılıyorsa oradan da alabilirsin ama genellikle daha pahalı oluyor oralarda.), Yüz havlusu, Vücut havlusu, Şampuan falan koymalısın çantana. Orada duş alacaksan şampuan falan koy. Yüz havlusu da terlemeni silmek için. Birde yedek kıyafet ve parfum, deodorant koyabilirsin. Çok kasmana gerek yok. Gayet sıradan bir yer.

Evim ile karşı karşıya spor salonu yürüyerek 12 saniye dün hesapladım ;
Onun dışında orada duş yok diye biliyorum hani deodorant havlu olsam yeter mi sizce bir de beslenmemle ilgilide program verilecek mi öyle bir şey de istiyorum, onun dışında protein tozu vs alınır mı sizce? ilk 3 ayda kendimde bir değişiklik hissetme şansım var mıdır?

Protein tozu ben kullanmıyorum. Beslenme ile ilgili de fikir verirler bence. Benim de evimin karşı sokağındaydı hemen spor salonu. Bu arada aylık kaç lira ? Merak ettiğimden soruyorum da.

Protein tozu ben kullanmıyorum. Beslenme ile ilgili de fikir verirler bence. Benim de evimin karşı sokağındaydı hemen spor salonu. bu arada aylık kaç lira? Merak ettiğimden soruyorum da.

Aylık 300, 3 Ay'ı 600 TL. Fakat tam yarın 375'e çıkacakmış aylığı.

Hocam hem duş falan yok, hem de 300 lira mı? Şaşırdım açıkçası. Benimki 200 liraydı yeni 250 yaptılar.

Dün kaydoldum bayağı yer vardı salonda gezdirdiler hatırlamıyorum. 7 gibi gideceğim yani 1 saate çantayı hazırlayıp. Tam bilgi veririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…