Siberci07 Hectopat Katılım 14 Eylül 2019 Mesajlar 2.581 Daha fazla Cinsiyet Diğer 3 Mart 2023 #1 Fitness Max tekrar ne demek? Arkadaşlar programda 5X Max tekrar yazıyor, nasıl oluyor bu? 60 saniye dinlenme sürem var.
Fitness Max tekrar ne demek? Arkadaşlar programda 5X Max tekrar yazıyor, nasıl oluyor bu? 60 saniye dinlenme sürem var.
Paşalıı Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 1.839 Çözümler 15 3 Mart 2023 #3 Osursanda,kabız olsanda gücün yettiği kadar yapmak.
cinar_yasarrr Kilopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 7.951 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Mart 2023 #4 5 Kere, arada dinlenerek o hareketi gücünün son damlasına kadar kullanmak demek.
Siberci07 Hectopat Katılım 14 Eylül 2019 Mesajlar 2.581 Daha fazla Cinsiyet Diğer 4 Mart 2023 #5 494528 dedi: Gücün tükeninceye kadar yap demek. Genişletmek için tıkla... Aşırı titriyorum sonlara doğru
494528 dedi: Gücün tükeninceye kadar yap demek. Genişletmek için tıkla... Aşırı titriyorum sonlara doğru
cinar_yasarrr Kilopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 7.951 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Mart 2023 #6 Siberci07 dedi: Aşırı titriyorum sonlara doğru Genişletmek için tıkla... Ve çektiğin acı da çok oluyor. Özellikle leg pressde veya leg extensionda 20 tekrar ve üstünde öldürüyor resmen.
Siberci07 dedi: Aşırı titriyorum sonlara doğru Genişletmek için tıkla... Ve çektiğin acı da çok oluyor. Özellikle leg pressde veya leg extensionda 20 tekrar ve üstünde öldürüyor resmen.
Siberci07 Hectopat Katılım 14 Eylül 2019 Mesajlar 2.581 Daha fazla Cinsiyet Diğer 4 Mart 2023 #7 cinar_yasarrr dedi: Ve çektiğin acı da çok oluyor. Özellikle leg pressde veya leg extensionda 20 tekrar ve üstünde öldürüyor resmen. Genişletmek için tıkla... Evet ya akşam yatmadan önce yapıyorum sabah bir uyanıyorum kas yerine makina sistemi var gibi hareket engeli oluyor bir tık ama Merdivenden inerken göğüs hareket ediyor (Kilolu değilim fakat)
cinar_yasarrr dedi: Ve çektiğin acı da çok oluyor. Özellikle leg pressde veya leg extensionda 20 tekrar ve üstünde öldürüyor resmen. Genişletmek için tıkla... Evet ya akşam yatmadan önce yapıyorum sabah bir uyanıyorum kas yerine makina sistemi var gibi hareket engeli oluyor bir tık ama Merdivenden inerken göğüs hareket ediyor (Kilolu değilim fakat)