Fitness programı nasıl?

Lanchan

Hectopat
1 seneyi aşkın spor yapıyorum. Bir süre bro split denedim fakat çok işime gelmedi. Şu anda PPL programım böyle. Kas toparlanmam yavaş değil hızlı toparlanabiliyorum. Ayrıyeten kreatin takviyesi alıyorum. Ayrı olarak başlarda çok omuza yüklenmediğim için omuzlarım diğer bölgelere göre eksik. Nasıl değerlendirirsiniz?

İtiş a
Bench press.(2x6)
İncline chest press.(3x6-8)
Cable cross.(2x10-12)
Shoulder press.(2x6-8)
Lateral raise.(3x10-12)
Rear delt fly.(2x12)
Skullcrusher.(3x6-8)
Triceps pushdown.(2x6-8)

Çekiş a
Lat pulldown.(3x6-8)
Barbell row.(2x6-8)
Cable row.(2x8-10)
Pullover.(2x10-12)
Barbell curl.(3x6-8)
Dumbell curl+hammer curl(SS)

İtiş b
Shoulder press.(3x8+ısınma)
Lateral raise.(2x10-15)
Chest press.(3x6-8)
Cable cross.(2x12-15)
Skullcrusher.(3x6-8)
Triceps pushdown.(2x6-8)

Çekiş b
Lat pulldown.(SS ters çekiş)
Barbell row.
Pullover.
Rear delt fly.
Barbell curl.
İncline dumbell curl.(3x10)

Bende seninle aynı programı yani aynı hareketlerı değil ama aynı bölgeleri çalışıyordum antrenmanım çok uzuyor ve verimsiz olmuştu fakat sende tam tersi olabilir 1-2 ay dene eğer herhangi bir olumsuzluk veya yavaş gelişme gibi bir negatif yaşarsan değiştirirsin.

Rear delt fly çekiş gününde olmamalı mı? Set sayıları bana az geldi, triceps için de yüksek tekrar daha iyi olur, farklı günlerde de aynı hareketi aynı terkar sayılarında yapman daha iyi olur, mesela cable crossun tekrar sayıları a ve b günlerinde farklı.

Ben itiş ve çekiş günlerinde 24'er set yapıyorum, haftada 2şer kere yapıyorum.

Hocam bana sorarsan fazla hareket az set yerine az hareket fazla set yap.

Programa geçtiğimden bu yana göğüs omuz ve sırtta daha iyi verim aldım. Fakat kollarım gerçekten çok yavaş büyüdüğünden,Çok tekrar yerine az ve ağır girmeye başladım. Ağır girdikçe daha iyi etki alıyorum.

Hocam bana sorarsan fazla hareket az set yerine az hareket fazla set yap.

Hangi hareketler çıkarılmalı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…