Fitness programı nasıl?

egg4e

Femtopat
Daha fazla  
Normalde haftada 4 gün gidiyordum, fakat 12. sınıfa geçtiğim için bunu 3 güne düşürmek zorunda kaldım. 3 günlük bir programa göre nasıl olmuş?

Son düzenleyen: Moderatör:
Göğüs pressleri fazla olmuş. Upper1 - Leg - Upper2 olarak düzenlenmesi daha mantıklı. Fazla detaya girilmiş, amaç bodyb. ise bu şartlarda daha ana kas gruplarına bakılmalı. Arka arkaya 2 press ekleyip 4. harekete de press sayılabilecek dips koymak bence yersiz.

3 adet curl hareketi de yine aynı şekilde saçmalıktan ibaret, 2 yeterli bicep hacmi için. Supinated bicep curl ve hammer curl normalde bile fazlasıyla yeterli.

İlk günkü set yoğunluğu ne öyle mesela? 3. günün de aynı şekilde üstelik yine press yoğunluklu. Göğüs kaslarını bu kadar sert tempoda çalıştıramazsın. Vücudunda verdiğin hasara kıyasla en zor toparlanan bölge.

Genel olarak 3 günün de set hacmi çok orantısız. Bölgeler arası da çok tutarsız.

Eğer ben illaki bu şekilde yapacağım diyorsan Upper1 - Upper2 - fullbody şeklinde yap. Fullbody günü düşük hacim yer alsın. Temel 4 hareket yapsan yeterli. Barfiks, pike push up, dirsekler 90 derece çekiş yapcak şekilde chin up, düzgün açılı bi push up veya dips. Arkasından yüksek yoğunluklu bacak çalışmak için enerjin kalır.

Ama genel olarak bu haliyle bana hitap etmiyor birisine de önermem açıkçası.

hocam 3 gun icin ne onerirsiniz peki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…