Fitness ve dövüş sporu birlikte yapılabilir mi?

Verdiğiniz plan için teşekkür ederim güzel duruyor. Peki mobilite nedir?

Verdiğiniz plan için teşekkür ederim güzel duruyor. Peki mobilite nedir?
Kas esnekliğini arttırmayı ve eklemlerin güvenle istediğimiz açılarda çalışmasını amaçlayan bir egzersiz.

Üst Vücut için bu:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Alt Vücut için bu:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

hareketleri yapman yeterli olacaktır.

Teşekkür ederim hocam. Allah razı olsun hayırlı günler dilerim.

Haftada üç gün boks yapıyorum antreman bitiminde ağırlık çalışıyorum push pull legs sistemi 2 ayın sonunda bana en uygun sistem oldu. 3 gün boks 3 gün fitness bana saçma geliyor çünkü vücudun dinlenmesi gerekiyor. Hobi olarak yaptığım için ikisi beraber gayette ilerliyor ama dediğim gibi aynı gün olacak bokstan sonra ağırlık çalışacaksın hafta sonuda cumartesi olacak şekilde sadece ağırlık çalışabilirsin ama profesyonel olarak yapacaksan ikisi beraber gitmez çünkü hızın düşüyor ama tabi profesyonel boksörlerin ağırlık çalışması oluyor çok farklı bir şekilde onuda YouTube üzerinden bulabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…