Fitness'dan Calisthenics'e geçiş

2nattydu

Hectopat
Arkadaşlar fitness sporuyla uğraşıyordum 6 aydır. Şimdi calisthenics sporuna geçsem sorun olur mu? Nasıl bir yol izleyebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun olmaz. Temel hareketleri yapmalısın. Örnek: Dips, muscle up, barfiks vb. bu tür hareketler ve calistenichs öğrenmek için Ozanworkout'u takip edebilirsin. Bizim burada oturuyor ve gayet samimi, saygılı birisi.

Sorun olmaz. Temel hareketleri yapmalısın. Örnek: Dips, muscle up, barfiks vb. bu tür hareketler ve calistenichs öğrenmek için ozanworkout'u takip edebilirsin. Bizim burada oturuyor ve gayet samimi, saygılı birisi.

Barfiks ve dips sayılarım az. Dips zar zor 4-5 çıkıyor barfiks keza. Program hazırlarken bunları arttırmaya yönelik mi yapayım yoksa 4 set şeklinde örnek 4-5 tekrar barfiks mi yapmalıyım.

Barfiks ve dips sayılarım az. Dips zar zor 4-5 çıkıyor barfiks keza. Program hazırlarken bunları arttırmaya yönelik mi yapayım yoksa 4 set şeklinde örnek 4-5 tekrar barfiks mi yapmalıyım.
Arttırmaya yönelik yap, zaten hemen alışıyor vücut. Ben 1 tane bile dips atamıyordum, 1-1.5 haftada nizami 6-7 tane atmaya başladım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı