Gncr Dyan Decapat Katılım 28 Ekim 2022 Mesajlar 503 Yer Arjantin/Rosario 29 Aralık 2024 #1 Omuz ve göğüs bölgem diğer bölgelerime eksik. Eksik bölgeler için ayrı bir gün yapılmalı mı? Bacak çalışmıyorum önerilerinizi ona göre yaparsanız sevinirim.
Omuz ve göğüs bölgem diğer bölgelerime eksik. Eksik bölgeler için ayrı bir gün yapılmalı mı? Bacak çalışmıyorum önerilerinizi ona göre yaparsanız sevinirim.
cüneytarkınreis Centipat Katılım 18 Ekim 2024 Mesajlar 916 Çözümler 6 29 Aralık 2024 #2 Benimde eksik bölgelerim var fakat programa uyuyorum ayrı günlerde yapmıyorum.Tavsiyem bacakta çalışman.
Benimde eksik bölgelerim var fakat programa uyuyorum ayrı günlerde yapmıyorum.Tavsiyem bacakta çalışman.
Gncr Dyan Decapat Katılım 28 Ekim 2022 Mesajlar 503 Yer Arjantin/Rosario 29 Aralık 2024 #3 cüneytarkınreis dedi: Benim de eksik bölgelerim var fakat programa uyuyorum ayrı günlerde yapmıyorum. Tavsiyem bacakta çalışman. Genişletmek için tıkla... Zamanım yok ayrıca eskiden uzun zaman futbol oynadım ve bacak genetiğim iyi. Yine de tavsiyen için teşekkürler.
cüneytarkınreis dedi: Benim de eksik bölgelerim var fakat programa uyuyorum ayrı günlerde yapmıyorum. Tavsiyem bacakta çalışman. Genişletmek için tıkla... Zamanım yok ayrıca eskiden uzun zaman futbol oynadım ve bacak genetiğim iyi. Yine de tavsiyen için teşekkürler.