Fitre vermenin yaşı var mı?

WolreaG

Hectopat
Makaleler
4
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 570, 8 GB RAM, i5-4590
Adana'daki akrabamızın durumu biraz kötü (aylık 2500 TL ile 2 çocuk nasıl geçinir ki?). Ben de hem ramazan hem de akrabam diye yardım etmek istiyorum. Ama reşit değilim, okul harçlıklarımı biriktirmiştim. 200-300 TL'lik fitre verebilir miyim? 16 yaşındayım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Adana'daki akrabamızın durumu biraz kötü (aylık 2500 TL ile 2 çocuk nasıl geçinir ki?). Ben de hem ramazan hem de akrabam diye yardım etmek istiyorum. Ama reşit değilim, okul harçlıklarımı biriktirmiştim. 200-300 TL'lik fitre verebilir miyim? 16 yaşındayım.
Fitre olmaz hocam o. Sadece destek olmuş olursunuz.

Fitre olmaz hocam o. Sadece destek olmuş olursunuz.
Allah allah kaynak da verdik oysa ki. Aslında farzların hepsi ergenlikte başlıyor neresi yanlış anlamadım. Eğer kendisi veremiyorsa ailesi onun adına veriyor ki farz olduğunun kanıtıdır bu. Başta ailesi kendisinin adına versin diyecektim fakat kendisi vermek istediği için demedim. Ailesi verirse tam uygun olur sanırım. Böyle değilse beni de bilgilendirin, pek bilgim yok açıkçası okulda duyduklarım kalmış.

O halde evet, ailesinin vermesi gerekiyor. Baştan bunu demeliymişim hocam. Akrabaya bakmakla yükümlüyüz diye de biliyorum fakat çok karışık her şey.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı