Fittnes bacak programı nasıl olmalı?

Efsane2512

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
No.1 - Koyu Siyah
03:00 ────────────● ∞
⇆ㅤ◁ㅤ❚❚ㅤ▷ㅤ↻
Normalde bu programı yapıyordum, 2. gündeyim. Deadlift, calf egzersizleri falan var onları çıkarmak istiyorum. Yerine ne koyabilirim? Sadece makine ile çalışsam benim için daha iyi. Spora yeni başladım, deadlift falan yapabileceğimi sanmıyorum.

Deadlift'e devam etmenizi tavsiye ederim kalça kaslarına çok iyi vurur. Bu programda fena durmuyor ister devam edin ister haftada 3 gün arayla bacak çalışmanız yeterli olacaktır nizami bir şekilde 4 set 12 tekrar yapabilirsiniz ek olarak squat önerebilirim. Boyunuzu ve kilonuzu bilmediğimden hangi ağırlıkta ne kadar gireceğiniz size kalmış ilk sete başlarken en yüksek ağırlığa takıyorum genelde.

Deadlift'e devam etmenizi tavsiye ederim kalça kaslarına çok iyi vurur. Bu programda fena durmuyor ister devam edin ister haftada 3 gün arayla bacak çalışmanız yeterli olacaktır nizami bir şekilde 4 set 12 tekrar yapabilirsiniz ek olarak squat önerebilirim. Boyunuzu ve kilonuzu bilmediğimden hangi ağırlıkta ne kadar gireceğiniz size kalmış ilk sete başlarken en yüksek ağırlığa takıyorum genelde.

Spor salonunda hem düzgün boş yer yok hem de deadlift, squat gibi hareketleri sevmiyorum. Daha izole hareketler yok mu?

Spor salonunda hem düzgün boş yer yok hem de deadlift, squat gibi hareketleri sevmiyorum. Daha izole hareketler yok mu?
Elinize dambıl alıp yapabilirsiniz.
1737382669772.gif
1737382669772.gif

Deadlift ve squat yerine hack squat olur mu?

Tabii olur salonunuzdan bacak makinelerini bilmediğimden tavsiyede bulunmadım leg press leg extension leg curl calf press bu makinelerin hepsi kaslanmada bir temel oluşturur sonra serbest ağırlık hararetlerine geçiş yapabilirsiniz.

Normalde bu programı yapıyordum, 2. gündeyim. Deadlift, calf egzersizleri falan var onları çıkarmak istiyorum. Yerine ne koyabilirim? Sadece makine ile çalışsam benim için daha iyi. Spora yeni başladım, deadlift falan yapabileceğimi sanmıyorum.

Leg extension, reverse leg extension ve calf raise yeterlidir. Ekstradan kalça için hip thrust ve hip abduction machine de çalışabilirsiniz.

Olur hack squat en iyi squat türü denilebilir.

Bugün çalıştım ama sadece ön bacağı hissettim. Doğru olan bu mu? Squatta iç bacak ve kalça da çalışıyordu çünkü.(belki bacağımı yeterince yukarı koymadığım için çalışmamıştır)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı