Steam Five Dates 44TL!

Makaleler
11
Yer
Antalia
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R5 5600 / Evga Gtx 1660s / 2x8gb corsair vengeance 3200mhz / Asrock b550m-hdv
Meslek
Asker
Ürün Steam'de değil "Eneba" sitesinde bu fiyatta. Steam key olarak veriliyor site güvenilir 30'dan fazla alışverişim oldu hiçbirinde sorun yaşamadım. Servis ücretiyle 44TL normalde 22TL. Yani daha fazla oyun alırsanız daha uyguna gelir. Oyun mükemmel değil ancak arkadaşınızla yada sevgilinizle beraber oynarsanız eğlenceli olur. Steamde 110tl, Epic Games'de 90tl ürün. (Ürüne gitmek için fotoğrafa tıklayın.)

1759691084335.png

Oyunun yeni versiyonu ''Ten dates" oyunuda 145tl de aynı sitede. Buy Ten Dates Steam key PC! Cheap price

Son düzenleme:
@Deiinzz, kesinlikle Kabasakal'dan alınır. Fazladan 10 TL kazıklanmayalım şimdi. Şaka bir yana 44 TL'de iyi bir fiyat.

Alternatif olarak Kabasakal bağlantısını da bırakayım.

Kabasakal'ı görmemiştim. Eneba genel olarak uygun fiyatlar sunuyor özellikle bu tür oyunlarda. Yeni çıkan oyunlar uygun olmasa da üstünden zaman geçmiş oyunlar uygun fiyata düşebiliyor. Yaklasık 3 yıl önce GoW'u Eneba'dan 75TL'ye almıştım (servis ücreti cart curt la 100 küsure gelmişti)

@Mando9098, doğrudur hocam. Amacım Eneba şöyle, buradan alın demek değil. Alternatif sundum sadece. 44 TL'de mükemmel bir fiyat.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı