Five-SeveN deseni nadir mi?

TheMacron

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5500,Rx 6600,8GB 3200Mhz Ram,
Meslek
Öğrenci
Elimde böyle bir skin var ve oynarken gözüme ilginç geldi ve girip internette baktım. Bir kanalda çok nadir bir pattern olduğunu söyledi ancak ne kadar ettiği hakkında hiçbir bilgim yok. Bu skinin ne kadar para edeceğini bilen var mı?

1715270024048.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Envanterinde topluluk pazarında sat gibi bir ibare olacak eşyanın üstüne tıklayınca. Ordan görebilirsiniz fiyatını. Kasa değil de oyunu oynayarak düşürdüyseniz pahalı olacağını sanmıyorum. Oyunda düşürdüm diye gördüm ben yanlış okumuşum.

Aktif drop havuzunda mevcut olan, aşırı yaygın 3 Cent'lik bir skin. Arkasındaki "ilginç" şekil de ne kadar değer katar, net bir şey söylenemez. Sırf "ilginç" şekil içeriyor diye değişik meraklıları belki 1 dolar falan bayılabilir bu Pattern'e, net bir bilgi yok bunun hakkında.

Aktif drop havuzunda mevcut olan, aşırı yaygın 3 Cent'lik bir skin. Arkasındaki "ilginç" şekil de ne kadar değer katar, net bir şey söylenemez. Sırf "ilginç" şekil içeriyor diye değişik meraklıları belki 1 dolar falan bayılabilir bu Pattern'e, net bir bilgi yok bunun hakkında.
Aynısını söylemeye çalıştım ama beğenmeme emojisi attılar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı