FiveM araba sürerken drop sorunu

İşletim sistemi
Windows 10

Baikush

Centipat
Her yerde gezdim YouTube'a baktım fakat cidden sorunun çözümünü hiçbir yerde bulamıyorum bilgisayarım olduğu kadar iyi GTX 1050 Ti 4 GB, AMD Ryzen 3 1200 4 çekirdekli, 16 GB RAM eskiden hiçbir şekilde böyle bir sorunla karşılaşmıyordum bu sorunun oluşması aşırı canımı sıktı sunucudan da kaynaklı olduğunu düşünmüyorum çünkü oynadığım çoğu arkadaşım gayet iyi araba sürüyor ve oyunun en eğlenceli kısmı araba sürmek iken benim bundan mahrum bırakılmam çok sıkıntılı bir durum bu arada hatırlamıyorum ama aylar oldu bilgisayarı temizlemeyeli bundan da kaynaklı olabilir mi sorun? Pek fazla etki etmiyorsa lütfen daha detaylı yanıt verebilir misiniz? (Sorunu sadece benim yaşadığımı düşünmeye başladım normal GTA V'de hiçbir sıkıntı yok Online'da da aynı şekilde, FiveM serverında oyuncu yokken bile drop giriyor.)

ssd alıp internet DOWNLOAD ve UPLOAD hızlarını arttırdınmı kaymak gibi olur
(internet paketi yükseltirken hem indirme hem yükleme hızını arttırdığınıza emin olun çünkü yaşadığınız herhangi bir sorun indirme değil yükleme hızı kaynaklı olabilir)

Aynı sorun bende de var. GTA 5 de 0 sıkıntı, Fivemde de sunucularda en kötü 50 fps ortalama 60 70 fps (En yüksek ayarlarda) ama araba sürerken durmadan 10 fps e düşüyor. SSD var, internetim download 45 mbps upload 7 mbps

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı