FiveM aynı anda iki bilgisayarda açılmıyor

HypeRisReal

Kilopat
Daha fazla  
Herkese selamlar.
FiveM'de kardeşimle birlikte non whitelist sunucularda oynamak istiyoruz ama ben girdiğim zaman kardeşimde kendi bilgisayarından sunucuya girmeye çalışırken beni atıp bu hatayı veriyor bunun sebebi nedir nasıl çözebiliriz. PvP sunucularında da denedik birimiz girince diğerini atıyor bir türlü çözemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı hesaptan giriyor gibi okudum ben aynı Steam, Epic Games hesabı gibi yerden aynı hesaptan olmuyor.

Aynı hesaptan giremezsin hocam.

Hesaplar Aynı değil farklı hesaplar kullanıyoruz. Benim epic games hesabım arkadaşım da var gtayı oradan indirdi kendi rockstar hesabını kullanıyor aynı anda oynayabiliyoruz

Hesaplar aynı değil farklı hesaplar kullanıyoruz. Benim Epic Games hesabım arkadaşım da var GTA'yı oradan indirdi kendi Rockstar hesabını kullanıyor aynı anda oynayabiliyoruz.

Aynı anda oynayamıyor olmanız gerekiyor benmi yanlış biliyorum.

Hesabın zaten oyunda diyor hocam. Aynı anda girmeye çalışıyorsunuz gibi algılıyoruz o yüzden.

Aynı Steam ve aynı Rockstar hesabı üzerinden oynuyorsanız girmeniz imkansız.
Hocam diğer bilgisayarda epic games hesabı da farklı rockstar games hesabı da farklı ama bende anlamıyorum neden girmiyor arkadaşımda sadece benim epic games hesabım var kendi rockstar hesabını kullanıyor oynayabiliyoruz saçmalık biraz

Hesaplar aynı değil farklı hesaplar kullanıyoruz. Benim Epic Games hesabım arkadaşım da var GTA'yı oradan indirdi kendi Rockstar hesabını kullanıyor aynı anda oynayabiliyoruz.

Şöyle diyeyim kral bunu eğer Epic Games üzerinden indirdiyseniz, Epic Games çalıştırması için hesapla alakalı birkaç dosya indiriyor. Arkadaşınızda oradan indirdiği için tek hesap üzerinden bağlanıyorsunuz. Ondan ötürü girilmez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…