FiveM aynı anda iki bilgisayarda açılmıyor

HypeRisReal

Kilopat
Daha fazla  
Herkese selamlar.
FiveM'de kardeşimle birlikte non whitelist sunucularda oynamak istiyoruz ama ben girdiğim zaman kardeşimde kendi bilgisayarından sunucuya girmeye çalışırken beni atıp bu hatayı veriyor bunun sebebi nedir nasıl çözebiliriz. PvP sunucularında da denedik birimiz girince diğerini atıyor bir türlü çözemedim.

Görsel

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam diğer bilgisayarda Epic Games hesabı da farklı Rockstar Games hesabı da farklı ama bende anlamıyorum neden girmiyor arkadaşımda sadece benim Epic Games hesabım var kendi Rockstar hesabını kullanıyor oynayabiliyoruz saçmalık biraz.

Senin Epic hesabından indirdiği için olmuyor hocam bu kadar basit.

Hocam diğer bilgisayarda Epic Games hesabı da farklı Rockstar Games hesabı da farklı ama bende anlamıyorum neden girmiyor arkadaşımda sadece benim Epic Games hesabım var kendi Rockstar hesabını kullanıyor oynayabiliyoruz saçmalık biraz.

Çünkü indirilen yer aynı. Eğer Epic Games sadece GTA dosyalarını indirseydi Epic Games kapalıyken GTA 5 çalışırdı. Peki neden GTA 5 açılınca arkada Epic Games çalışıyor? Hesapta kullanman için dosyalar indiriyor. 2 senedir FiveM oynuyorum kanıtlamasınıda atabilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı