Iceking Centipat Katılım 29 Mayıs 2023 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2024 #1 Oynadığım sunucuda F3 panelinden genel, soygun etkileşimleri ile üst aranıyor bunu bind ile kısayol tuşuna atayabilir miyim? Hızlıca üst aramak için.
Oynadığım sunucuda F3 panelinden genel, soygun etkileşimleri ile üst aranıyor bunu bind ile kısayol tuşuna atayabilir miyim? Hızlıca üst aramak için.
SngrBob Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 1.550 Çözümler 35 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı : GeForce GTX 1650 4GB İşlemci : AMD Ryzen 5 5600h Ram : 32GB 3200Mhz DDR4 SSD : 1TB M.2 SSD Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2024 #2 Iceking dedi: Oynadığım sunucuda F3 panelinden genel, soygun etkileşimleri ile üst aranıyor bunu bind ile kısayol tuşuna atayabilir miyim? Hızlıca üst aramak için. Genişletmek için tıkla... me do ve emote atayabiliyorsun. Artı 0 Eksi
Iceking dedi: Oynadığım sunucuda F3 panelinden genel, soygun etkileşimleri ile üst aranıyor bunu bind ile kısayol tuşuna atayabilir miyim? Hızlıca üst aramak için. Genişletmek için tıkla... me do ve emote atayabiliyorsun.
KS KS Iceking Centipat Katılım 29 Mayıs 2023 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2024 #3 SngrBob dedi: Me do ve emote atayabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Onu biliyorum fakat birkaç kişide gördüm tek tuşta üst arıyor. Artı 0 Eksi
SngrBob dedi: Me do ve emote atayabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Onu biliyorum fakat birkaç kişide gördüm tek tuşta üst arıyor.