Çözüldü FiveM Çok Yavaş İndiriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Baris996

Hectopat
Yer
Edirne
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar, bugün FiveM yükledim fakat 0.3 hızında indiriyor. Ne yapmalıyım? İnternetim hızlı, Steam'da 1.8 hızına erişebiliyorum. Arkadaşım indirince normal hızında indiriyor.

Çözüm
İnternete wifi üzerinden bağlanıyorum kablolu bağlanmayı denedim fakat yinede hızım aynıydı.
Server paketleri fakat FiveM'in kendisinide aynı hızda indiriyor.

Server paketi.
Hocam sunucu paketi ise bu durum sunucu ile alakalıdır. Bunun bir çözümü yok. Sunucu sahibi ile iletişime geçip bilgi alın.
Merhabalar, bugün FiveM yükledim fakat 0.3 hızında indiriyor. Ne yapmalıyım? İnternetim hızlı, Steam'da 1.8 hızına erişebiliyorum. Arkadaşım indirince normal hızında indiriyor.
İndirdiğiniz Server paketlerimi yoksa FiveM'in kendisi mi ?

İnternete wifi üzerinden bağlanıyorum kablolu bağlanmayı denedim fakat yinede hızım aynıydı.
İndirdiğiniz Server paketlerimi yoksa FiveM'in kendisi mi ?
Server paketi.

Server paketi.
Hocam sunucu paketi ise bu durum sunucu ile alakalıdır. Bunun bir çözümü yok. Sunucu sahibi ile iletişime geçip bilgi alın.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…